Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

9 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

9 Items

per pagina

Golfplaat op rol

Een golfplaat op rol is niet meer wat het is geweest. Het is geen grauwe golfplaat meer die asbest bevat. Vroeger werden deze vaak gebruikt voor het bouwen van onder andere stallen en schuurtjes. Vandaag de dag wordt de asbesthoudende golfplaat op rol niet meer in gebruik genomen. Er wordt goed gelet op asbest, omdat het gevaarlijk is voor de gezondheid van zowel mensen als dieren. Daarom wordt een nieuwe golfplaat op rol ook zonder asbest geproduceerd. Heeft u toevallig wel nog asbesthoudende golfplaat op rol, dan is het raadzaam om deze platen te vernieuwen. Pas wel op als de platen scheuren, op dat moment komt er asbest vrij. Door u hierover te informeren, proberen wij het proces zo veilig mogelijk te laten verlopen. Wij willen natuurlijk geen ongelukken bij u thuis.

Dekmethodes voor golfplaat op rol

Een golfplaat op rol kan op verschillende manieren worden bevestigd:

  • Een eerste optie is het kiezen voor de klassieke methode. Bij het bevestigen van de golfplaat op rol wordt dan aan de voorzijde én achterzijde gemonteerd. Let er wel op hoe de wind staat, anders kan u in de problemen komen.
  • Ook de ronddek methode is een optie. Voor deze methode is de windrichting niet van belang. Er wordt van links naar rechts gewerkt met de golfplaat op rol.

Golfplaat op rol bij EPDM Totaal

EPDM Totaal biedt een divers assortiment golfplaat op rol. Niet alleen voor golfplaat op rol kunt u bij ons terecht. Ook voor EPDM en dakbedekking bent u bij ons aan het juiste adres. Voor vragen, twijfels of advies staan wij u graag bij via onze klantenservice. Deze is te bereiken via de mail: info@epdmtotaal.nl. Of telefonisch via: +31 88 0306201. Wij zijn van maandag tot vrijdag tussen 8.30 uur en 17.00 uur telefonisch bereikbaar.