Spuitpistool voor lijm

Home Gereedschappen Spuitpistool voor lijm

Product omschrijving

Spuitpistool van spraybond+ voor het verspuiten van lijm uit drukvat.

In combinatie met een spraybond+ slang is het mogelijk de EPDM contactlijm in de spraybond+ tankjes te verspuiten.

Lijmpistool met slang kan na gebruik op het drukvat blijven zitten. Door de druk in het vat zal de lijm niet hard worden. Volgende keer weer direct te gebruiken
 • Geschikt tot 4 bar
 • Leverbaar in 3 werkdagen
  € 98,25
  Incl. 21% BTW
  • Informatie
  • Verzending
  • Retourneren
  • Betaling
  Productinformatie:
  Meer Informatie
  MerkenSpraybond+
  ArtikelnummerA1062973
  LevertijdLeverbaar in 3 werkdagen

  Verzending

  Wij verzenden uw bestelling naar het opgegeven adres.
  Afhankelijk van uw bestelde materialen hanteren wij verschillende verzend mogelijkheden Lees meer over de verzendmogelijkheden

  Retourneren

  Uiteraard zijn we bereid artikelen retour te nemen. Onbeschadigde artikelen kunt u tegen bepaalde voorwaarden retourneren, met uitzondering van EPDM membranen, RAL daktrim, lichtkoepels en maatwerk zink die speciaal voor u op maat gemaakt zijn. Overige materialen kunnen we binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden (herroepingsrecht) retour nemen, indien redelijkerwijs mogelijk, in een zo oorspronkelijk mogelijke staat.
   
  Als u aan de gestelde voorwaarden voldoet, dan wordt het betaalde bedrag incl. verzendkosten (heenzending) voor 100% zo snel mogelijk (uiterlijk 14 dagen) , vanaf de datum dat de consument het product naar ons heeft terug gestuurd, gecrediteerd. Voldoet de retour zending niet aan bovenstaande dan zullen wij redelijkerwijs een schadevergoeding inhouden / in rekening brengen.
  Lees meer detail informatie over retour zenden

  Betaling

  Wij bieden u verschillende betaalmogelijkheden aan. Bestellingen worden in behandeling genomen zodra de betaling ontvangen is. Wij maken gebruik van de online betaaldiensten zoals Afterpay, Paypal en Multisafepay.

  Lees meer over de betaalwijzes

  Heeft U dit al gezien?