Dakpanplaten

Sorry, Dit product hebben wij helaas niet in ons assortiment. Controleer of u geen typefouten gemaakt heeft, waardoor wij het product niet gevonden krijgen.

Dakpanplaten

Dakpanplaten zijn op verschillende gebieden anders dan traditionele dakpannen. Zo zijn dakpanplaten enorm stormbestendig, terwijl dit bij traditionele dakpannen vaak tegenvalt. En ook een langere levensduur en lichter gewicht zijn in het voordeel van dakpanplaten. Dakpanplaten kunnen bovenop de dakbedekking die er al ligt, geplaatst worden. En zijn vrij eenvoudig te monteren. Vaak hebben de platen al praktische afmetingen en kunnen ze geleverd worden met passende verbindingsstukken. Op deze manier is de afwerking optimaal. Omdat het materiaal over de al liggende dakbedekking geplaatst kan worden, hoeft u ook geen rekening te houden met weersomstandigheden. Het dak blijft immers dicht. Ook scheelt het een hoop sloopwerk en sloopmateriaal.

De toepassing van dakpanplaten

Dakpanplaten worden op verschillende daken toegepast. Om u verder te informeren over dakpanplaten sommen wij hier enkele mogelijkheden op:

  • Renovatie of nieuwbouw van huizen. Zoals al eerder beschreven heeft het plaatsen van dakpanplaten veel voordelen voor bij u thuis.
  • Grote gebouwen. Gebouwen met een groot dak kunnen makkelijk worden belegd met dakpanplaten. Dit zorgt er ook voor dat het dak veilig is voor inbraken.
Voor meer vragen hierover kunt u terecht bij de klantenservice. Stel u vragen aan een van onze ervaren professionals. Wij willen u zo goed mogelijk bijstaan in het proces van dakbedekking, en kunnen u helpen bij het maken van keuzes.

Dakpanplaten kopen bij EPDM Totaal

Als u op zoek bent naar dakpanplaten, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen verschillende soorten, zodat ook u een perfecte match kan vinden, die past bij uw smaak. Ook voor andere producten op het gebied van dakbedekking zoals EPDM en bitumen dakbedekking kunt u bij ons terecht. Neem een kijkje in ons assortiment voor een uitgebreid overzicht. Heeft u nog vragen? Twijfelt u nog tussen producten? Of wil u graag meer advies inwinnen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zullen u te woord staan met onze kennis er ervaring.