background
EPDM stroken
Wij staan voor u klaar

Van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

EPDM FOLIE STROKEN OP ROL

EPDM stroken is EPDM dakbedekking op rol, nu echter niet in grote breedte maten maar in maten van 10 cm tot 150 cm breedte. Deze EPDM op rol heeft de gelijke eigenschappen als de EPDM dakbedekking. EPDM stroken zijn dankzij de flexibiliteit en elasticiteit van het materiaal, zeer geschikt voor het afdichten en waterdicht maken van lange lengtes in, op en rond het huis. 

EPDM stroken kunnen gebruikt worden voor het wind- en waterdicht maken van naden, voegen, daken, gevels, kozijnen en aansluitingen. Maar EPDM stroken komen voor meer doeleinden goed van pas. U kunt met EPDM stroken, bijvoorbeeld, ook uw oude zinkendakgoot opnieuw bekleden waardoor deze weer als nieuw door kan gaan.

De stroken EPDM dakbedekking zijn ook uitermate geschikt voor afdakjes en dakkappellen. Ook wanneer u vaker dit soort dakjes maakt. EPDM stroken worden namelijk op rol geleverd en hebben altijd een lengte van 30 m of 30.48 m.

Steeds vaker worden de stroken gebruikt als waterkering bij muur en gevel contructies en het afdichting bij kozijnen of als loodvervanger. 

Breedte en dikte maten

EPDMTotaal heeft EPDM stroken op rol in verschillende breedte maten startende vanaf 10 cm tot een maximale breedte van 1.50 m. De maten worden telkens met 5 of 10 cm verhoogd. Verschillende toepassingen vragen om verschillende EPDM dikte maten daarom kunt u kiezen uit vier EPDM dikte maten, namelijk 0.75 mm, 1.0 mm 1.1 mm en 1.5 mm

Onderstaande afbeelding geeft een overzicht waar de EPDM stroken, ook wel facade stroken genoemd,  toegepast kunnen worden.

EPDM stroken

Toepasbaar


Wanneer u de 0.75 of 1.0 mm dikke EPDM stroken neemt, dan dient u deze te bevestigen met de juiste kit. U gebruikt hiervoor de EPDM stroken kit 
Indien de EPDM strook ergens op of in dient te komen dan kan deze verlijmd worden met de contactlijm net als op het dak. U voorziet zowel de onderzijde van de EPDM als de ondergrond  van contactlijm en wacht tot beiden zijdes handdroog zijn, vervolgens drukt u beiden zijden tegen elkaar aan.

SERVICE EN ADVIES

Heeft u vragen over de EPDM stroken op rol? Dan bent u bij EPDMTotaal aan het juiste adres. De specialisten van EPDMTotaal staan voor u klaar. Wij zullen u voorzien van een goed advies en een uitstekende service. Daarnaast hoeft u niet lang op uw bestelling te wachten, wij uw producten binnen 3 werkdagen!