Daktrim aluminium 35x28 mm plat (2.5 m)

Home Daktrim lengte Daktrim aluminium 35x28 mm plat (2.5 m)

Product omschrijving

Daktrim aluminium plat 35x28mm met een lengte van 2.5 meter. Geeft een perfecte uitstraling aan je dak. De daktrim zet je op EPDM dakbedekking vast met een ril Rubber Seal kit en 8x daktrimschroeven (los mee bestellen). Deze aluminium daktrim is ook geschikt voor verwerking op de dakrand met bitumen dakbedekking.  1x verbindingsplaatje wordt standaard meegeleverd. 

Uitvoeringen:

  • Afmeting: 35x28 mm
  • Lengte: 250 cm
  • Bijgeleverd: 1 verbindingsplaatje
  • Montage: 8 daktrimschroeven en Rubber Seal kit (niet meegeleverd)
  • Minimale afname is 4 stuks ivm vervoer
Leverbaar in 3 werkdagen
€ 15,10 per stuk
Incl. BTW
  • Informatie
  • Verzending
  • Retourneren
  • Betaling
Productinformatie:
Meer Informatie
Op aanvraagNee
MerkenRoval
KleurAluminium
Eenheidper stuk
ArtikelnummerRC2054042
LevertijdLeverbaar in 3 werkdagen

Verzending

Wij verzenden uw bestelling naar het opgegeven adres.
Afhankelijk van uw bestelde materialen hanteren wij verschillende verzend mogelijkheden Lees meer over de verzendmogelijkheden

Retourneren

Uiteraard zijn we bereid artikelen retour te nemen. Onbeschadigde artikelen kunt u tegen bepaalde voorwaarden retourneren, met uitzondering van EPDM membranen, RAL daktrim, lichtkoepels en maatwerk zink die speciaal voor u op maat gemaakt zijn. Overige materialen kunnen we binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden (herroepingsrecht) retour nemen, indien redelijkerwijs mogelijk, in een zo oorspronkelijk mogelijke staat.
 
Als u aan de gestelde voorwaarden voldoet, dan wordt het betaalde bedrag incl. verzendkosten (heenzending) voor 100% zo snel mogelijk (uiterlijk 14 dagen) , vanaf de datum dat de consument het product naar ons heeft terug gestuurd, gecrediteerd. Voldoet de retour zending niet aan bovenstaande dan zullen wij redelijkerwijs een schadevergoeding inhouden / in rekening brengen.
Lees meer detail informatie over retour zenden

Betaling

Wij bieden u verschillende betaalmogelijkheden aan. Bestellingen worden in behandeling genomen zodra de betaling ontvangen is. Wij maken gebruik van de online betaaldiensten zoals Afterpay, Paypal en Multisafepay.

Lees meer over de betaalwijzes

Heeft U dit al gezien?