Daktrim aluminium 26 mm kraal (2.5 m)

Home Daktrim lengte Daktrim aluminium 26 mm kraal (2.5 m)

Product omschrijving

Aluminium kraal daktrim van roval met kraal van 26 mm, wordt gebruikt om een dakrand mee af te werken. De kraal uitvoering is te vergelijken met een zinken deklijst. De aluminium daktrimmen hebben een standaard lengte van 2,5 meter en de koppelplaatjes zitten erbij. De daktrim zet je op EPDM dakbedekking vast met een ril EPDM kit en daktrim schroeven.

Uitvoeringen: Lengte
Afmeting: kraal 26 mm
Lengte: 250 cm
Bijgeleverd: 1 verbindingsplaatje
Montage: 8 daktrimschroeven en Rubber Seal kit (niet meegeleverd)
 • Minimale afnamen is 4 stuks ivm vervoer
 • Leverbaar in 3 werkdagen
  € 27,60 per stuk
  Incl. 21% BTW
  • Informatie
  • Verzending
  • Retourneren
  • Betaling
  Productinformatie:
  Meer Informatie
  Op aanvraagNee
  MerkenRoval
  KleurAluminium
  Eenheidper stuk
  ArtikelnummerA1053981
  LevertijdLeverbaar in 3 werkdagen

  Verzending

  Wij verzenden uw bestelling naar het opgegeven adres.
  Afhankelijk van uw bestelde materialen hanteren wij verschillende verzend mogelijkheden Lees meer over de verzendmogelijkheden

  Retourneren

  Uiteraard zijn we bereid artikelen retour te nemen. Onbeschadigde artikelen kunt u tegen bepaalde voorwaarden retourneren, met uitzondering van EPDM membranen, RAL daktrim, lichtkoepels en maatwerk zink die speciaal voor u op maat gemaakt zijn. Overige materialen kunnen we binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden (herroepingsrecht) retour nemen, indien redelijkerwijs mogelijk, in een zo oorspronkelijk mogelijke staat.
   
  Als u aan de gestelde voorwaarden voldoet, dan wordt het betaalde bedrag incl. verzendkosten (heenzending) voor 100% zo snel mogelijk (uiterlijk 14 dagen) , vanaf de datum dat de consument het product naar ons heeft terug gestuurd, gecrediteerd. Voldoet de retour zending niet aan bovenstaande dan zullen wij redelijkerwijs een schadevergoeding inhouden / in rekening brengen.
  Lees meer detail informatie over retour zenden

  Betaling

  Wij bieden u verschillende betaalmogelijkheden aan. Bestellingen worden in behandeling genomen zodra de betaling ontvangen is. Wij maken gebruik van de online betaaldiensten zoals Afterpay, Paypal en Multisafepay.

  Lees meer over de betaalwijzes

  Heeft U dit al gezien?