background
Daktrim RAL
Weergave aantal items
Sorteren op relevantie
Aflopend sorteren
Wij staan voor u klaar

Van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

RAL Daktrim in verschillende kleuren

Bij EPDMTotaal vind je een uitgebreide selectie aan daktrimmen in de meest toegepaste kleuren (RAL 7016, RAL 7021, RAL 9001, RAL 9005 en RAL 9010). Onze daktrimmen geven een strakke en professionele afwerking aan uw dakranden. Of u nu een plat dak, schuin dak of een ander type dak hebt, onze daktrimmen zijn geschikt voor verschillende toepassingen.

We bieden deze verscheidenheid aan RAL-kleuren, zodat u de daktrim kunt kiezen die het beste bij uw esthetische voorkeuren en bouwproject past en dakbedekking.

Daarnaast hebben onze daktrim de afmeting 60x64, wat zorgt voor een goede pasvorm en een nette uitstraling. Deze afmetingen zijn ideaal voor een nauwkeurige en professionele installatie.

Onze daktrimmen zijn gemaakt van het duurzame aluminium en zijn hierdoor bestand tegen de verschillende weersomstandigheden waarmee daken te maken krijgen. Ze bieden niet alleen een esthetische meerwaarde, maar ook bescherming en stabiliteit aan uw dakranden.

Ontdek ons ruime assortiment aan daktrimmen in diverse RAL-kleuren. Creëer een strakke en professionele afwerking voor uw dak met de hoogwaardige daktrimmen van EPDMTotaal.

Service en advies

Heeft u plannen om uw dak te vernieuwen of om een nieuw dakrand te plaatsen? Dan bent u bij EPDMTotaal aan het juiste adres. Heeft u toch nog een vragen of behoefte aan advies? Neem dan contact met ons op. Onze experts helpen u graag verder.