EPDM spuitijm drukvat 17 liter

Home EPDM lijmen EPDM spuitijm drukvat 17 liter

Product omschrijving

EPDM spuitlijm in drukvat voor het verspuiten van de contactlijm. Hierdoor heeft u een perfecte verdeling bij het aanbrengen van de EPDM lijm en gebruikt u niets te veel. Voor het verspuiten van de spraybond+ EPDM contactlijm heeft u wel een spraybond+ pistool en een spraybond+ slang nodig. Met een drukvat spraybond+ kunt u circa 75m² dak verlijmen. Omdat het contactlijm is, moet je zowel lijm aanbrengen op de ondergrond en de onderkant van de EPDM folie. Zodra de lijm handdroog is op beide vlakken kan de EPDM verwerkt worden.

 

Leverbaar in 3 werkdagen
€ 270,00 per stuk
Incl. BTW
  • Informatie
  • Verzending
  • Retourneren
  • Betaling
Productinformatie:
Meer Informatie
Op aanvraagNee
Eigenschappen

EPDM contactlijm in drukvat, snel en gemakkelijk lijm aanbrengen op ondergrond en EPDM. Hierdoor heeft u  een perfecte verdeling van de EPDM lijm en gebruikt u niets te veel. Met een drukvat kunt u circa 75m² dak verlijmen.

De lijm is aantoonbaar geschikt voor EPDM daken en na verwerking bestand tot temperaturen van 80 graden en een luchtvochtigheid tot wel 97%.

MerkenSpraybond+
Eenheidper stuk
ArtikelnummerA1062949
LevertijdLeverbaar in 3 werkdagen

Verzending

Wij verzenden uw bestelling naar het opgegeven adres.
Afhankelijk van uw bestelde materialen hanteren wij verschillende verzend mogelijkheden Lees meer over de verzendmogelijkheden

Retourneren

Uiteraard zijn we bereid artikelen retour te nemen. Onbeschadigde artikelen kunt u tegen bepaalde voorwaarden retourneren, met uitzondering van EPDM membranen, RAL daktrim, lichtkoepels en maatwerk zink die speciaal voor u op maat gemaakt zijn. Overige materialen kunnen we binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden (herroepingsrecht) retour nemen, indien redelijkerwijs mogelijk, in een zo oorspronkelijk mogelijke staat.
 
Als u aan de gestelde voorwaarden voldoet, dan wordt het betaalde bedrag incl. verzendkosten (heenzending) voor 100% zo snel mogelijk (uiterlijk 14 dagen) , vanaf de datum dat de consument het product naar ons heeft terug gestuurd, gecrediteerd. Voldoet de retour zending niet aan bovenstaande dan zullen wij redelijkerwijs een schadevergoeding inhouden / in rekening brengen.
Lees meer detail informatie over retour zenden

Betaling

Wij bieden u verschillende betaalmogelijkheden aan. Bestellingen worden in behandeling genomen zodra de betaling ontvangen is. Wij maken gebruik van de online betaaldiensten zoals Afterpay, Paypal en Multisafepay.

Lees meer over de betaalwijzes

Heeft U dit al gezien?