background
Zink HWA
Aflopend sorteren

Items 1-15 van 24

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Items 1-15 van 24

Pagina
per pagina

Zinken hemelwaterafvoer

Een zinken hemelwaterafvoer is zeer populair de afgelopen jaren. Een zinken hemelwaterafvoer heeft namelijk een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Daarnaast kunnen reparaties eenvoudig worden uitgevoerd. Een zinken hemelwaterafvoer heeft verder een erg lange levensduur. Wanneer het weer in Nederland weer eens slecht en nat is, kan een zinken hemelwaterafvoer zeker van pas komen. De kans op een lekkage of overstroming wordt met de juiste hemelwaterafvoer een stuk kleiner. Het hemelwater, waaronder regen, hagel en sneeuw, wordt via een zinken hemelwaterafvoer afgevoerd naar de riolering. Op deze manier zult u er geen last meer van hebben.

Zinken hemelwaterafvoer voor elk type dak

De zinken hemelwaterafvoer is verschillend afhankelijk van het soort dak dat uw huis heeft. Wij benoemen hier de verschillen tussen een schuin dak en ene plat dak.

  • Als uw huis een schuin dak heeft, dan wordt het hemelwater afgevoerd via dakgoten en daarna via regenpijpen. Het regelen van de hemelwaterafvoer is eenvoudiger dan die van een plat dak. Het water loopt automatisch naar het laagste punt door de schuinte van het dak, bij een plat dak gaat dit natuurlijk niet.
  • Als uw huis een plat dak heeft, dan wordt het hemelwater afgevoerd via uitlopen. Dit kunnen onderuitlopen zijn, of zijuitlopen. Deze uitlopen kunnen worden gemonteerd in de vorm van regenpijpen, of aan het dakvlak. Deze methode is alleen toe te passen bij een plat dak.

Zinken hemelwaterafvoer kopen bij EPDM Totaal

Bent u overtuigd, en heeft u interesse in een zinken hemelwaterafvoer? Dan kunt u zeker terecht bij EPDM Totaal. Wij verkopen alleen producten van top kwaliteit. Bij ons zult u genieten van een snelle levering, en een uitstekende service. Naast een zinken hemelwaterafvoer verkopen wij ook bijvoorbeeld een bijpassende zinken dakgoot of dakbedekking. Neem dus snel een kijkje in ons assortiment.