background
Zink regenpijp
Aflopend sorteren

14 Items

per pagina
Aflopend sorteren

14 Items

per pagina

Zinken regenpijp

Een zinken regenpijp is een aanwinst voor uw huis. De hemelwaterafvoer is een belangrijk onderdeel van elke woning. Het kan de kans op lekkages en andere waterschade verminderen door het water af te voeren naar bijvoorbeeld het riool. Met een zinken regenpijp bent u goed bestand tegen het neerslachtige weer. Het weer in Nederland kan soms nogal tegenvallen, al die regen, sneeuw en hagel moeten ook weer weg kunnen worden gevoerd van het dak. Als dit niet lukt zou het bijvoorbeeld de dakbedekking kunnen beschadigen. Dit moet natuurlijk voorkomen worden.

De diameter regenpijp die u nodig heeft is afhankelijk van het oppervlakte van het dak. Hoe groter het dak, hoe meer regen er afgevoerd moet worden. Bij grote hoeveelheden water, heeft u een grote diameter nodig. 60 mm wordt vaak gebruikt voor tuinhuizen. 80 mm is de standaard bij een huis. Kies voor 100 mm bij een groot dak.

De vele voordelen van een zinken regenpijp

Een zinken regenpijp kopen, levert u veel voordelen op. Wij benoemen er hier enkele van een zinken regenpijp voor u:

  • Een zinken regenpijp is milieu vriendelijk
  • Een zinken regenpijp heeft een lange levensduur, zink gaat relatief lang mee vergeleken met andere materialen voor hemelwaterafvoer.
  • Een zinken regenpijp is eenvoudig te repareren bij schade of lekkages.
  • Een zinken regenpijp heeft een authentieke uitstraling

Bij EPDMTotaa vinden we het belangrijk dat u goed geïnformeerd bent, voordat u overgaat tot een aankoop. Zo vermindert u teleurstelling achteraf, en vertraging bij het montageproces van de artikelen. Denk dus goed na over de verschillende kwaliteiten van een zinken regenpijp, en hoe dit bij uw hemelwaterafvoer zink past.

Zinken regenpijp kopen bij EPDMTotaal

Heeft u interesse gekregen in een zinken regenpijp? Hebben de voordelen u kunnen overtuigen tot een aankoop? Neem dan gerust een kijkje in ons diverse assortiment. U vindt de beste zinkenregenpijp bij EPDMTotaal. Mocht u nog meer informatie nodig hebben, of meer advies willen inwinnen, dan kunt u terecht bij onze klantenservice.