1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Isolatie

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Dakisolatie

Als u energieverspilling door warmteverlies in huis wil tegengaan, dan is dakisolatie de oplossing. Wanneer uw dakisolatie in orde is, zou u jaarlijks enorm vel geld kunnen besparen. Wanneer u geen goede dakisolatie zou hebben, dan zou u extra hard moeten stoken, om het huis warm te houden. Dit is natuurlijk ook slecht voor het milieu. Door de vermindering in co2 uitstoot, zal het klimaat minder worden belast. Twee vliegen in één klap. Dit soort dakbedekking kan een aanwinst zijn voor uw huis.

Dakisolatie en andere isolatie vormen

Naast dakisolatie zijn er ook andere manieren voor de isolatie van uw huis. Hier volgen enkele tips, die u naast dakisolatie kunt toepassen:

 • U kunt uw spouwmuren isoleren, wat een rendement kan opleveren tot wel 10 procent.
 • U kunt uw vloer isoleren, dit zal een rendement opleveren van ongeveer 7 procent.
 • U kunt dubbel glas aanschaffen, dit heeft een rendement van zo’n 5 procent.
Voor u hiermee verder gaat is het handig om te achterhalen waar nog isolatie nodig is in uw huis. Dit kan bijvoorbeeld door een energie adviseur om hulp te vragen. Als u dan aan de slag gaat met isolatiemateriaal voor bijvoorbeeld dakisolatie, let dan op de isolatiewaarde van het materiaal. Hoe hoger, hoe beter, en hoe meer kosten u uiteindelijk zult besparen. Denk er bij dakisolatie ook eens goed over na dat ventilatie erg belangrijk is voor uw gezondheid. Dit kan bijvoorbeeld door ventilatieroosters te plaatsen, naast de dakbedekking.

Dakisolatie kopen bij EPDM Totaal

Ook op zoek naar dakisolatie, zoals bijvoorbeeld pir isolatie? Neem dan een kijkje in ons assortiment, bij ons vindt u een zeer divers assortiment, met alleen artikelen van top kwaliteit. Neem voor meer informatie of advies contact op met onze klantenservice. Wij zullen u graag te woord staan met onze kennis en ervaring.