Klantenservice

EPDM Totaal / Dakenshop (onderdeel van Dakenshop BV) is de online webshop voor de particulier die een goed en duurzaam plat dak wil maken.

Contact

Mocht u toch met vragen zitten dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice via:

Betaalwijzes

Via creditcard (Visa, MasterCard en American Express)
U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Uw creditcard wordt belast op het moment van verzending.

Via iDEAL
Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Op rekening
Op rekening / digitale factuur bestellen is mogelijk, uitsluitend in overleg en na beoordeling van EPDM Totaal

Verzendingen

levertijd
Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling binnen is? Binnen 3 a 4 werkdagen bezorgen wij uw bestelling, mocht het anders zijn dan informeren wij u. Als EPDM Totaal een product niet binnen 30 dagen kan leveren, dan informeren wij u schriftelijk hierover binnen 10 werkdagen na plaatsing van de order. En crediteren desgewenst het volledige bedrag.

Hoe komt mijn bestelling aan?
Meestal sturen wij de materialen per pakket naar u toe, mocht het echter te groot of te zwaar zijn dan zullen wij dit met een pallet verzenden.

Wat gebeurt er met mijn zending als ik niet thuis ben?
Wij maken omtrent de levering des gewenst een persoonlijke afspraak. De standaard procedure is als volgt: Pakket dat lichter weegt dan 50 kg wordt de volgende dag opnieuw aangeboden. Pallet levering (>50 kg) kunnen we in overleg met u door derden laten onderteken (bijv. buren). Indien bij een Pallet levering (> 50 kg) op de overeengekomen leveringsdatum niemand op het adres is om de ontvangst documenten te ondertekenen, nemen wij de levering retour. Deze wordt in overleg met u opnieuw aangeboden tegen een vergoeding van € 50,- incl. BTW.

Dien ik bezorgkosten te betalen binnen Nederland?
Onder staande administratiekosten/bezorgkosten gelden binnen Nederland
Voor Wadden Eilanden zal levering tot aan grens vast land zijn. 

  • € 15,--