Sorry, Dit product hebben wij helaas niet in ons assortiment. Controleer of u geen typefouten gemaakt heeft, waardoor wij het product niet gevonden krijgen.

Doorvalbeveiliging / Anti-inbraakbeveiliging

De doorvalbeveiliging / anti-inbraakbeveiliging die wij aanbieden kunnen worden gebruikt voor het weren van inbrekers. U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken dat er mensen uw ruimte kunnen betreden via de daksparing in uw dak. Ook dient de doorvalbeveiliging, zoals de naam al zegt, als een extra zekerheid voor het doorvallen. Doorvallen zal niet meer kunnen gebeuren wanneer u uw dak voorziet van doorvalbeveiliging. De doorvalbeveiliging / anti-inbraakbeveiliging is beschikbaar in veel verschillende afmetingen en is uit voorraad leverbaar. Ook is het mogelijk om uw doorvalbeveiliging / anti-inbraakbeveiliging door ons op maat te laten maken zodat deze altijd perfect zal passen bij uw situatie. Voor maatwerk hanteren wij een levertijd van ongeveer 3 weken. De doorvalbeveiliging / anti-inbraakbeveiliging is geschikt voor ronde- en piramide lichtkoepels Doorvalbeveiliging / anti-inbraakbeveiliging is niet geschikt voor een ventilatiekoepel, dit is een lichtkoepel die elektrisch of handmatig geopend kan worden.

Doorvalbeveiliging / anti-inbraakbeveiliging van EPDM Totaal

Wij hebben doorvalbeveiliging / anti-inbraakbeveiliging in twee uitvoeringen, een rond en een vierkant rooster. De roosters worden beide geleverd in een witte kleur en zijn voorzien van een SKG-keurmerk. Dit betekent dat onafhankelijk bewezen is dat deze doorvalbeveiliging / anti-inbraakbeveiliging voldoende inbraak werend zijn. Ook voldoet onze doorvalbeveiliging / anti-inbraakbeveiliging aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Beide uitvoeringen zijn volledig gemaakt van metaal en leverbaar in verschillende afmetingen. Ook is maatwerk mogelijk, hiervoor hanteren wij een levertijd van circa 3 weken. De doorvalbeveiliging / anti-inbraakbeveiliging wordt gemonteerd in de dagmaat of aan de opstand in de daksparing.

Waarom EPDM Totaal

Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u van advies te voorzien. U kunt contact met ons opnemen door een berichtje te sturen op onze website of even te bellen naar: 088 -0306201.

  • Snelle levering
  • Producten uit voorraad leverbaar
  • Producten kunnen op maat worden gemaakt
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Hoogwaardige kwaliteitsproducten
  • Producten voorzien van keurmerk SKG en PVW