Zinken stadsuitloop 60x100 naar rond 80mm

Home Zinken stadsuitloop 60x100 naar rond 80mm

Product omschrijving

Een zinken stadsuitloop zorgt voor een vlekkeloze overgang van een rechte afvoer (HWA) naar een ronde regenbuis. De stadsuitloop schuif je over de afvoer met, de afmeting 60x100mm, heen aan de buitenkant van de gevel, daarna kun je aan de onderzijde van de stadsuitloop de regenbuis van rond 80mm aansluiten. De lengte van stadsuitloop is 330mm. Het is verstandig om voordat de zinken stadsuitloop om de afvoer wordt geschoven nog een ril kit aan de binnenkant van de stadsuitloop te plaatsen, dit zorgt ervoor dat het water nooit terug kan schieten tussen de afvoer en de stadsuitloop.

Leverbaar in 3 werkdagen
€ 21,50
Incl. 21% BTW
  • Informatie
  • Verzending
  • Retourneren
  • Betaling
Productinformatie:
Meer Informatie
Artikelnummer 00000043
Levertijd Leverbaar in 3 werkdagen

Verzending

Wij verzenden uw bestelling naar het opgegeven adres.
Afhankelijk van uw bestelde materialen hanteren wij verschillende verzend mogelijkheden Lees meer over de verzendmogelijkheden

Retourneren

Uiteraard zijn we bereid artikelen retour te nemen. Onbeschadigde artikelen kunt u tegen bepaalde voorwaarden retourneren, met uitzondering van EPDM membranen, RAL daktrim, lichtkoepels en maatwerk zink die speciaal voor u op maat gemaakt zijn. Overige materialen kunnen we binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden (herroepingsrecht) retour nemen, indien redelijkerwijs mogelijk, in een zo oorspronkelijk mogelijke staat.
 
Als u aan de gestelde voorwaarden voldoet, dan wordt het betaalde bedrag incl. verzendkosten (heenzending) voor 100% zo snel mogelijk (uiterlijk 14 dagen) , vanaf de datum dat de consument het product naar ons heeft terug gestuurd, gecrediteerd. Voldoet de retour zending niet aan bovenstaande dan zullen wij redelijkerwijs een schadevergoeding inhouden / in rekening brengen.
Lees meer detail informatie over retour zenden

Betaling

Wij bieden u verschillende betaalmogelijkheden aan. Bestellingen worden in behandeling genomen zodra de betaling ontvangen is. Wij maken gebruik van de online betaaldiensten zoals Afterpay, Paypal en Multisafepay.

Lees meer over de betaalwijzes

Heeft U dit al gezien?