background
Dakbedekking

BESTEL HIER UW DAKBEDEKKING

Bent u een enthousiaste doe-het-zelver en wilt u graag zelf uw dakbedekking aanbrengen? Dan heeft u in EPDMTotaal uw partner gevonden! Want niet allen staan wij al bijna 10 jaar garant voor de beste dakbedekking en gereedschappen, ook service en advies staan bij ons hoog in het vaandel. Of het nu gaat om EPDM dakbedekking, Bitumen dakbedekking, dakshingles, verandasets , groendak of plaatmateriaal om een overkapping te maken EPDMTotaal heeft het.

Wij staan voor u klaar

Van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

Dakbedekking van de beste kwaliteit

Bent u een enthousiaste doe-het-zelver en wilt u graag zelf uw dakbedekking aanbrengen? Dan heeft u in EPDMTotaal uw partner gevonden! Want niet alleen staan wij al bijna 10 jaar garant voor de beste producten en gereedschappen, ook service en advies staan bij ons hoog in het vaandel. Zowel voor platte daken als licht hellende daken hebben wij alles in huis voor de beste dakbedekking.

Wat zijn de voordelen van EPDM dakbedekking?

EPDM staat voor Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer. Het is een synthetisch rubber met een aantal geweldige en unieke kenmerken. Zo is EPDM dakbedekking:

  • Licht in gewicht en daardoor makkelijk zelf aan te brengen;
  • Sterk en elastisch/ flexibel materiaal (scheurt of breekt niet);
  • Bestand tegen alle (en extreme) invloeden van weer en temperatuur (hoge resistentie tegen ozon en Uv-straling);
  • Brandveilig en door coating goed bestand tegen vliegvuur* van bijvoorbeeld vuurwerk, kachels en vuurkorven;
  • Ongekend duurzaam met een gemiddelde levensduur van 50 jaar;
  • Recyclebaar en milieuvriendelijk;
  • Onderhoudsvriendelijk.

* De producten van EPDMTotaal hebben dan ook geen extra beschermlaag (zoals bijvoorbeeld grind) nodig om aan alle Bouwbesluit eisen te voldoen. Onze producten zijn standaard vliegvuurbestendig conform de prestatie-eis BRoofT1 en bieden weerstand tegen windbelasting.

Waarom wij EPDM adviseren

Wanneer u nadenkt over EPDM dakbedekking kopen, is het handig dat u op de hoogte bent van de verschillende soorten en uitvoeringen waaruit u kunt kiezen. Maar ook aan uw persoonlijke eisen en wensen voldoen wij graag zo goed mogelijk! Zo komt bijvoorbeeld ook een bitumen dakbedekking vaak voor. Gezien het verschil in gewicht en de eenvoudigere manier van bedekken, kiezen doe-het-zelvers vaak voor EPDM. Bij ons vindt u deze rubber dakbedekking in de vorm van EPDM folie en EPDM stroken. EPDM stroken worden vaak gebruikt voor het wind- en waterdicht maken van naden, voegen, gevels en kozijnen.

Altijd goed op weg met de EPDMTotaal bestelkeuzehulp

Bent u er nog niet helemaal uit? Of weet u niet goed waar u uw zoektocht naar de beste middelen moet beginnen? Met onze handige bestelkeuzehulp kunt u eenvoudig zelf EPDM dakbedekking op maat bestellen. Wij helpen u stap voor stap met alles wat u nodig heeft voor uw klus! Bekijk ook eens onze instructiefilms.

EPDM dakbedekking voor platte en licht hellende daken

Een plat dak heeft andere vormen van onderhoud en hemelwaterafvoer nodig dan een hellend dak, waar regenwater vanzelf van het dak afloopt. Om te zorgen dat op platte daken geen water blijft staan, waardoor schade aan het dak kan ontstaan, zijn ook platte daken meestal iets aflopend met een kleine hellingsgraad. Platte en licht hellende daken kunnen dus prima worden voorzien van een EPDM dak. Met de juiste toepassingen voor EPDM hemelwaterafvoer, zorgt u voor een optimaal lange levensduur van uw EPDM dakfolie!

EPDM folie en EPDM stroken in verschillende afmetingen

In onze webshop vindt u onder andere EPDM stroken in een dikte van 0,75 mm, 1,1 mm en 1,5 mm. Onze meest verkochte dakbedekking EPDM folie heeft tevens een dikte van 1,1 mm. Voor extra zekerheid, wanneer u bijvoorbeeld een dakterras maakt, hebben wij ook 1,5 mm dikke EPDM folie in ons assortiment. EPDMTotaal biedt u dakbedekking van de beste kwaliteit, maar u bent ook verzekerd van deskundig advies voor EPDM dakbedekking op maat!

EPDM Totaal staat altijd voor u klaar!

EPDMTotaal staat voor A-kwaliteit! Ons team bestaat uit enkel en alleen specialisten waarmee u verzekerd bent van de beste producten én beste service. Al onze producten zijn uitgebreid getest, hebben de juiste kwalificaties en voldoen volledig aan de Wet Kwaliteitsborging (WKB). Naast ons aanbod EPDM dakbedekking bieden wij bitumen dakbedekking en dakshingles, maar helpen we u ook graag met de juiste EPDM lijm, kit en primer. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een rijkelijk assortiment kunnen samenstellen van de hoogste kwaliteit, wat we ook nog eens tegen een hele scherpe prijs mogen aanbieden. Vanwege onze ruime voorraad zijn onze producten snel leverbaar waardoor u ook snel aan de slag kunt! Bij ons bestelt u gemakkelijk en snel online alle benodigdheden voor uw EPDM dak. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling binnen 2 á 3 werkdagen bij u wordt geleverd.

Mocht u in onze webshop niet de informatie vinden die u zoekt? Voor al uw vragen rondom EPDM dakbedekking staan wij graag voor u klaar met deskundig en gericht advies op maat. Daarnaast is onze klantenservice op kantoortijden telefonisch bereikbaar en 24/7 via het contactformulier! “Uw dak centraal bij EPDMTotaal