background
Golfrollen
Weergave aantal items
Sorteren op relevantie
Aflopend sorteren
Wij staan voor u klaar

Van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

Golfplaat op rol

Polyester golfplaten op rol zijn de optimale oplossing voor diverse dakbedekkingstoepassingen. Of het nu gaat om een bescheiden tuinhuis, een ruime schuur of een elegante carport, deze golfplaten bieden duurzaamheid, veelzijdigheid en economisch voordeel, wat ze geschikt maakt voor zowel particuliere als commerciële projecten.

Eigenschappen van Polyester Golfplaten op Rol

Polyester golfplaten op rol hebben diverse eigenschappen die ze aantrekkelijk maken voor bouwprojecten:

1. Weerbestendigheid: Deze golfplaten zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden, inclusief regen, hagel en UV-straling. Ze behouden hun kwaliteit en esthetiek, zelfs bij langdurige blootstelling aan de elementen.

2. Lichtgewicht: In vergelijking met andere dakbedekkingsmaterialen zijn polyester golfplaten op rol licht van gewicht. Dit maakt ze gemakkelijk te hanteren en te installeren, waardoor de installatietijd wordt verkort.

3. Flexibiliteit: De flexibiliteit van polyester golfplaten maakt ze geschikt voor verschillende dakvormen en ontwerpen. Ze kunnen worden gebogen en gevormd om aan specifieke projectbehoeften te voldoen.

4. Eenvoudige Installatie: Het installeren van een polyester golfplaat op rol is moeiteloos. Door de rol eenvoudig op de gording te leggen en uit te rollen, kunnen ze snel worden gemonteerd. Het gebruik van plaat afstandhouders voorkomt indrukking van de golf bij het bevestigen.

5. Lange Levensduur: Polyester golfplaten hebben een lange levensduur en vereisen minimaal onderhoud. Dit maakt ze een kosteneffectieve keuze op de lange termijn.

6. Milieuvriendelijk: Deze golfplaten zijn recyclebaar, waardoor ze een milieuvriendelijke optie zijn voor dakbedekking.

Montage van Een Golfplaat op Rol

Het monteren van een golfplaat op rol is een eenvoudig proces:

  1. Rol Uitrollen: Leg de rol op de gording en rol deze uit over het dakoppervlak.

  2. Plaat Afstandhouders Gebruiken: Plaats plaat afstandhouders om te voorkomen dat de golf wordt ingedrukt tijdens het schroeven of spijkeren.

  3. Voldoende Bevestigingspunten: Zorg ervoor dat voldoende bevestigingspunten worden gebruikt, vooral met het oog op windbestendigheid.

Polyester Golfplaten op Rol bij EPDM Totaal

Bij EPDMTotaal bieden we een divers assortiment polyester golfplaten op rol. Naast golfplaten kunnen klanten bij ons terecht voor hoogwaardige EPDM en andere dakbedekkingsmaterialen. Voor vragen, twijfels of advies staat onze klantenservice paraat. U kunt contact opnemen via e-mail: info@epdmtotaal.nl of telefonisch via: +31 88 0306201. Onze deskundige medewerkers zijn beschikbaar van maandag tot vrijdag tussen 8.30 uur en 17.00 uur om u te assisteren.

Kies voor de duurzaamheid, veelzijdigheid en betaalbaarheid van polyester golfplaten op rol. Maak vandaag nog de juiste keuze voor uw dakproject met de hoogwaardige materialen van EPDMTotaal.