Lijmen, Kit, Tape
Aflopend sorteren

Items 1-9 van 43

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Items 1-9 van 43

Pagina
per pagina

EPDM lijm, EPDM Kit en EPDM tape

EPDM lijm wordt gebruikt om EPDM folie makkelijk en snel te verlijmen. De EPDM lijm wordt ontwikkeld in een laboratorium waar gebruik wordt gemaakt van de beste kwaliteit producten zodat u de beste kwaliteit EPDM lijm kunt gebruiken in de verwerking van bijvoorbeeld uw dakbedekking e.d. Op EPDM totaal kunt u terecht voor de beste EPDM lijm voor de laagste prijs, maar het assortiment rijkt verder dan dit. Niet alleen koopt u uw EPDM lijm hier, u kunt genieten van een ruim assortiment voor andere professionele doeleinden.

Hoe gebruik ik EPDM lijm?

EPDM lijm wordt doorgaans gebruikt om EPDM folie perfect te kunnen verwerken op uw platte dak. Hiervoor hebben we EPDM lijm, maar ook EPDM kit en EPDM tape. Ze zijn allemaal verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zowel de EPDM lijm als de tape kunt u bestellen in verschillende vormen. De EPDM lijm is verkrijgbaar in een spuitbus, heeft een drukvat van 17 liter en kunt u bestellen in 1, 4 of 20 liter. De EPDM tape heeft een naadafdekstrip, heeft zelfklevende EPDM en dient als vormfolie. Gaat u uw dak opnieuw bedekken en wilt u om kosten te besparen zoveel mogelijk zelf doen? Dan moet u ook zelf uw producten aanschaffen en dat doet u bij EPDM totaal!

Service en contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het opnieuw bedekken van uw dak? Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft en vindt u producten van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Twijfel dus niet langer en koop uw EPDM lijm hier.

Met alleen een goede voorbereiding komt u een heel eind, maar een advies van een specialist is nooit verkeerd. Bent u opzoek naar een professionele mening? Dan staan wij met veel plezier voor u klaar. Neem eens contact op met één van onze medewerkers en laat u verrassen door de mogelijkheden en een uitgebreid assortiment.