background
Lijmen, Kit, Tape
Aflopend sorteren

Items 1-15 van 47

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Items 1-15 van 47

Pagina
per pagina

EPDM lijm, EPDM Kit en EPDM tape

EPDM lijm wordt gebruikt om EPDM folie makkelijk en snel te verlijmen. De EPDM lijm wordt ontwikkeld in een laboratorium waar gebruik wordt gemaakt van de beste kwaliteit producten, zodat u de beste kwaliteit EPDM lijm kunt gebruiken in de verwerking van bijvoorbeeld uw dakbedekking e.d. Op EPDM totaal kunt u terecht voor de beste EPDM lijm voor de laagste prijs, maar het assortiment rijkt verder dan dit. Niet alleen koopt u uw EPDM lijm hier, u kunt genieten van een ruim assortiment voor andere professionele doeleinden.

Hoe gebruik ik EPDM lijm?

EPDM lijm wordt doorgaans gebruikt om EPDM folie perfect te kunnen verwerken op uw platte dak. Hiervoor hebben we EPDM lijm, maar ook EPDM kit en EPDM tape. Ze zijn allemaal verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zowel de EPDM lijm als de tape kunt u bestellen in verschillende vormen. De EPDM lijm is verkrijgbaar in een spuitbus, wanneer u handigheid heeft met spuiten van lijm dan kunt u ook een drukvat van 17 liter bestellen. Daarnaast kunt u onze lijm bestellen in 1, 4 of 20 liter. De vloeibare lijm dient u met een vachtroller aan te brengen op zowel de ondergrond als de EPDM. U laat het handdroog worden en drukt het dan als het ware aan elkaar. De EPDM coverstrip heeft een zelfklevende EPDM en dient gebruikt te worden voor het waterdicht maken van bijvoorbeeld een lange naadverbinding. U dient zelfklevende EPDM met primer en een schuurspons aan te brengen, u rolt het vast met een siliconen aandrukroller. Gaat u uw dak opnieuw bedekken en wilt u om kosten te besparen zoveel mogelijk zelf doen? zoek dan niet langer u bent bij EPDM-totaal aan het juiste adres voor al uw dak materialen.

Service en contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het opnieuw bedekken van uw dak? of wilt u een compleet nieuw dak met EPDM gaan leggen? Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft en vindt u producten van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Twijfel dus niet langer en koop uw EPDM lijm hier.

Met alleen een goede voorbereiding komt u een heel eind, u vindt deskundig advies bij de medewerkers van onze klantenservice. U kunt altijd op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur telefonisch contact opnemen: bel: 088-0306201.  laat u verrassen door de mogelijkheden en een uitgebreid assortiment van EPDM-Totaal.