background
Lijmen, Kit, Tape
Pagina
Weergave aantal items
Sorteren op relevantie
Aflopend sorteren
Pagina
Wij staan voor u klaar

Van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

EPDM lijm, EPDM kit en EPDM tape

Als u uw dak gaat bedekken met EPDM, wilt u natuurlijk niet dat de dakbedekking bij het eerste zuchtje wind van het dak waait. Daarom lijmt u de EPDM folie vast aan het dak. Hiervoor gebruikt u EPDM lijm.

De EPDM-lijm van EPDMtotaal.nl is van de hoogste kwaliteit. Wij gebruiken uitsluitend contactlijm en geen bodemlijm, omdat contactlijm zorgt voor een betere en permanentere hechting dan eenzijdige bodemlijm. De lijm wordt geproduceerd volgens de laatste ontwikkelingen in de wereld van EPDM-technologie. Bij EPDMTotaal bieden we deze hoogwaardige lijm tegen een scherpe prijs aan, zodat u uw dak voordelig kunt bedekken zonder in te leveren op kwaliteit. Gaat u uw dak opnieuw bedekken en wilt u zelf zoveel mogelijk doen om kosten te besparen? Zoek dan niet verder. U bent bij EPDMtotaal.nl aan het juiste adres voor al uw dakmaterialen.

Hoe gebruik ik EPDM lijm?

EPDM lijm wordt gebruikt om EPDM folie perfect vast te lijmen en een permanente hechting te geven op uw platte dak. Naast EPDM contactlijm bieden we ook EPDM-kit en EPDM-tape aan. Ze zijn allemaal verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. 

EPDM lijm

EPDM lijm kunt u bestellen in verschillende vormen. De lijm is verkrijgbaar in een spuitbus van 750 ml, een drukvat van 17 liter en in blikken van 1, 4 of 20 liter. De vloeibare contactlijm brengt u met een vachtroller aan zowel de ondergrond als op de EPDM folie. U laat de lijm handdroog worden en plakt de folie op het dak. 

EPDM tape

EPDM tape is in verschillende varianten verkrijgbaar. De EPDM coverstrip heeft een zelfklevende laag en wordt gebruikt voor het waterdicht maken van bijvoorbeeld een lange naadverbinding. Formflash buitenhoeken worden gebruikt om de hoeken van uw dak waterdicht te maken. Zelfklevende EPDM brengt u aan met primer en een schuurspons om de kleefzijde te activeren. Rol de tape goed vast met een siliconen aandrukroller.

EPDM kit

EPDM kit wordt gebruikt voor het waterdicht verlijmen van naden, evenals voor de montage van een daktrimmen, waterafvoer en ontluchting. 

Advies en service

Heeft u vragen over EPDM lijm, -tape of -kit? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het opnieuw bedekken van uw dak? Of wilt u een compleet nieuw dak met EPDM gaan leggen? Bij EPDMtotaal.nl vindt u alle informatie die u nodig heeft. Ook vindt u bij ons alle benodigde producten van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. 


Heeft u behoefte aan meer informatie of deskundig advies? De specialisten van EPDMtotaal.nl zitten op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur voor u klaar. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer 088-0306201.