background
Tegels en tegeldragers
Weergave aantal items
Sorteren op relevantie
Aflopend sorteren
Wij staan voor u klaar

Van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

Rubberen tegeldragers

In ons assortiment hebben wij tegeldragers van rubbergranulaat (rubberen tegeldragers in de volksmond). Dit zijn de meest voorkomende tegeldragers. Ze worden toegepast in situaties waar zich geen bijzonderheden voordoen. Een tegeldrager voorkomt beschadiging aan de dakbedekking, als het dak belast wordt.

Plakzegels

De plakzegels zijn de minst bekende tegeldrager. Voordeel van dit type drager is dat deze "versmelt" met bitumineuze dakbedekking. Hierdoor verschuiven de tegels niet wanneer hier overheen gelopen wordt.

EPDMTOTAAL

EPDMTotaal staat voor kwaliteit voor de beste prijs. Onze EPDM producten worden met veel zorg uitgezocht zodat u ten alle tijden van de beste A-kwaliteit kunt genieten. Toch betaald u altijd de laagste prijs! Wie wil dit nu niet? Maak gebruik van onze uitstekende service en laat onze medewerkers al uw vragen zorgvuldig beantwoorden. Alle bedragen die u terug ziet op de website zijn inclusief BTW zodat u later niet voor verrassingen komt te staan. Dus bent u opzoek naar benodigdheden voor uw dakbedekking? Zoek dan niet verder en laat u verrassen door een uitgebreid assortiment waar u terecht kunt voor al uw wensen. Tot ziens bij EPDMTotaal!