background
Polycarbonaat platen
Weergave aantal items
Sorteren op relevantie
Aflopend sorteren
Wij staan voor u klaar

Van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

Polycarbonaat platen

Polycarbonaat platen zijn een populaire keuze als lichtdoorlatende dakbedekking voor een aanbouw, veranda of afdak. Polycarbonaat dankt zijn populariteit voornamelijk aan de sterkte van het materiaal. Met een slagvastheid die ongeveer 250 keer zo groot is als de slagvastheid van glas, is polycarbonaat een dakbedekking die gegarandeerd jarenlang mee gaat. Polycarbonaat platen zijn verkrijgbaar als golfplaat en als kanaalplaat.

Polycarbonaat golfplaten

Polycarbonaat golfplaten zijn er in drie varianten: polycarbonaat plaat enkelwandig type F, enkelwandig type H en driewandig type F polycarbonaat platen. Golfplaten van type F hebben een golflengte van 177 mm en golfplaten van type H hebben een golflengte van 76 mm. Een driewandige golfplaat isoleert beter dan een enkelwandige. Alle polycarbonaat golfplaten zijn helder en hebben een uitstekende lichtdoorlatendheid.

Golfplaat modellen

Polycarbonaat kanaalplaten

Polycarbonaat kanaalplaten zijn opgebouwd uit twee of drie polycarbonaat platen die met tussenschotjes aan elkaar bevestigd zijn. Hierdoor ontstaan kanalen. EPDMTotaal verkoopt kanaalplaten in twee diktes. De platen van 10 mm en 16 mm zijn stijf en houden hun vlakke vorm tot een breedte van 1.25 meter. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt als dakbedekking. De kanaalplaten zijn in een heldere variant en een opalen (melkwitte) variant verkrijgbaar. 

Bij EPDMTotaal vindt u ook de juiste accessoires voor het installeren van kanaalplaten, zoals afsluitprofielen, muurprofielen en profielrubber. 

Voordelen van polycarbonaat kanaalplaten

  • Polycarbonaat kanaalplaten zijn stevig en bijzonder slagvast
  • Polycarbonaat kanaalplaten zijn relatief goedkoop
  • Dankzij de kanalen isoleren kanaalplaten goed 
  • Hittebestendig en brandvertragend  
  • Polycarbonaat heeft een goede lichtdoorlatendheid
  • Kanaalplaten zijn eenvoudig op maat te zagen

Polycarbonaat kanaalplaat doorsnede

Service en advies

Twijfelt u nog of polycarbonaat platen de beste dakbedekking voor uw aanbouw, garage, veranda of overkapping zijn? Of heeft u andere vragen over polycarbonaat platen? Neem dan contact op met onze experts. We helpen u graag met het maken van de juiste keuze en we helpen u op weg met tips en advies. Samen zorgen we ervoor dat uw dakbedekking helemaal voldoet aan uw wensen.