background
Ontluchtingen
Ontluchtingen
Aflopend sorteren

15 Items

per pagina
Aflopend sorteren

15 Items

per pagina

Dakontluchting voor platdak

Dakontluchting is onmisbaar wanneer u een ruimte goed wilt ontluchten en ventileren. Dakontluchting is de ideale oplossing voor permanente dakontluchting. In meerdere ruimtes komt dakontluchting dan ook van pas. Zowel binnen- als buitenshuis.

Dakontluchting monteren

Het monteren van dakontluchting is niet moeilijk. Sterker nog, iedereen kan het doen! U maakt een gat in het dak, plaatst de dakontluchting en maakt het af door de tussenruimte goed af te kitten. Wij raden u aan hiervoor speciale EPDM kit te gebruiken. Dakontluchting is voorzien van een "deksel" wat er voor zorgt dat er geen vuil naar binnen kan.

Dakontluchting bij EPDM totaal

EPDM totaal is specialist in dakbedekking en alles wat daar bij komt kijken. Niet alleen kunt u hier producten verkrijgen die u voorzien in benodigdheden voor het bedekken van uw dak, u kunt hier alles wat er mee te maken heeft krijgen op onze webshop. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel en daarom worden producten verwerkt zonder dat daar duur gereedschap voor nodig is. Door de inzet van een breed assortiment kunt u voor al uw wensen terecht bij EPDM totaal, die we u aanbieden voor de meest scherpe prijs.

Wij helpen u graag!

Een dakontluchting plaatsen doet u niet zomaar. Allereerst heeft u uw dak opnieuw bedekt en hier komt veel bij kijken! Weet u niet goed waar u zou moeten beginnen? Dan helpen wij u graag een handje mee. De medewerkers van EPDM totaal zijn gekwalificeerd en met veel passie voor het vak staan ze graag voor u klaar om u te voorzien van een gepast advies op maat. Niet elk dak is hetzelfde en samen kunnen we kijken naar de beste opties voor u en uw dak.