Verzending van uw dakmeterialen

Verzending

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling met dakbenodigdheden binnen is? Binnen 3 werkdagen bezorgen wij uw bestelling met dakmeterialen (uitgezonderd van de waddeneilanden), mocht het anders zijn dan informeren wij u. Als EPDM Totaal een product niet binnen 30 dagen kan leveren, dan informeren wij u schriftelijk hierover binnen 10 werkdagen na plaatsing van de order. En crediteren desgewenst het volledige bedrag.

Levering

Product   Levering in land(en)   Aantal werkdagen
Dakmaterialen (EPDM, dakbedekking, etc)   Nederland   binnen 3 werkdagen *
Zink materiaal   Enkel Nederland   binnen 3 werkdagen * 
Lichtkoepels, golfplaten & golfrollen   Enkel Nederland   circa 8 tot 15 werkdagen** 
Plaatmateriaal (kanaalplaten, lengtes)   Enkel Nederland   circa 8 tot 15 werkdagen** 

 

* Steeds meer steden hebben zero emissie vrij zone. Alleen batterij-elektrisch, waterstof en hybride (mits zij aantoonbaar zonder uitstoot in de zone rijden) voertuigen zijn dan toegestaan. Dit kan betekenen dat de levering van uw bestelling wat langer kan duren. 

** Levertijd heeft te maken met de route die de vervoerder 1x per week door Nederland doet. Hierdoor kan een langere levertijd ontstaan afhankelijk van bestel dag. 

Hoe komt mijn bestelling aan?
Wij werken met externe transporteurs; een pakketdienst en voor pallettransport een vrachtbedrijf. De bestelling zal tot de voordeur /oprit geleverd worden.

Voor pallettransport geldt, dat uw order met een vrachtwagen wordt gebracht. De grootte van deze vrachtwagen is afhankelijk van de hoeveelheid die onze transporteur die dag op zijn route moet afleveren. Als u een relatief kleine order bestelt, kan het dus toch zijn dat er een 18 meter vrachtwagen komt. Daarom is het belangrijk dat uw straat of wijk altijd goed bereikbaar is voor deze grote vrachtwagens. Twijfelt u of heeft u hier vragen over, neem dan contact met ons op.

Wanneer het afleveradres gelegen is in een “zero emissie zone” verzoeken wij u dringend dit vooraf aan ons te melden, zodat wij tijdig een oplossing hiervoor kunnen zoeken.

U ontvangt altijd uiterlijk 1 werkdag voor levering bericht, op welke dag de levering zal plaatsvinden. Wij verzoeken u op de dag van levering telefonisch bereikbaar te zijn voor eventuele vragen van de chauffeur.

Wat gebeurt er met mijn zending als ik niet thuis ben?
Wij maken omtrent de levering des gewenst een persoonlijke afspraak. De standaard procedure is als volgt: Pakket dat lichter weegt dan 50 kg wordt de volgende dag opnieuw aangeboden. Pallet levering (>50 kg) kunnen we in overleg met u door derden laten onderteken (bijv. buren). Indien bij een Pallet levering (> 50 kg) op de overeengekomen leveringsdatum niemand op het adres is om de ontvangst documenten te ondertekenen, nemen wij de levering retour. Deze wordt in overleg met u opnieuw aangeboden tegen een vergoeding van € 50,- incl. BTW.

Dien ik bezorgkosten te betalen binnen Nederland?
Wij rekenen € 17,50 bezorgkosten voor normale pakket bestellingen binnen Nederland. Voor pallet levering, meerdere pakketten, lichtkoepels, opstanden en plaatmaterialen zijn wij genoodzaakt  € 37,50 transportkosten te berekenen. Indien het om transport van isolatie gaat zijn de verzendkosten € 50,-. Voor groendak materialen zijn de transportkosten € 95,-. Indien de bestelling meer dan € 750,- berekenen wij geen verzendkosten (muv groendak).

Plaatmateriaal en koepels worden NIET geleverd op de waddeneilanden. Voor de waddeneilanden zijn wij voor de andere producten genoodzaakt om eilandtoeslag te bereken.