Verzending van uw dakmeterialen

Verzending

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling met dakbenodigdheden binnen is? Binnen 3 werkdagen bezorgen wij uw bestelling met dakmaterialen (uitgezonderd van de Waddeneilanden); mocht het anders zijn, dan informeren wij u. Als EPDMTotaal een product niet binnen 30 dagen kan leveren, informeren wij u schriftelijk hierover binnen 10 werkdagen na plaatsing van de order. We crediteren desgewenst het volledige bedrag.

Levering

Product   Levering in land(en)   Aantal werkdagen
Dakmaterialen (EPDM, dakbedekking, etc)   Nederland   binnen 3 werkdagen *
Zink materiaal   Enkel Nederland   binnen 3 werkdagen * 
Lichtkoepels, golfplaten & golfrollen   Enkel Nederland   circa 8 tot 15 werkdagen** 
Plaatmateriaal (kanaalplaten, lengtes)   Enkel Nederland   circa 8 tot 15 werkdagen** 

 

* Steeds meer steden hebben zero emissie vrij zone. Alleen batterij-elektrisch, waterstof en hybride (mits zij aantoonbaar zonder uitstoot in de zone rijden) voertuigen zijn dan toegestaan. Dit kan betekenen dat de levering van uw bestelling wat langer kan duren. 

** Levertijd heeft te maken met de route die de vervoerder 1x per week door Nederland doet. Hierdoor kan een langere levertijd ontstaan afhankelijk van bestel dag. 

Hoe komt mijn bestelling aan?

Wij werken samen met externe transporteurs, waaronder een pakketdienst en een vrachtbedrijf voor pallettransport. Uw bestelling wordt geleverd tot aan de voordeur/oprit.

Bij pallettransport wordt uw order met een vrachtwagen bezorgd. De grootte van deze vrachtwagen is afhankelijk van de hoeveelheid die onze transporteur die dag moet afleveren. Als u een relatief kleine order plaatst, kan het toch zijn dat er een vrachtwagen van 18 meter lang komt. Het is daarom belangrijk dat uw straat of wijk altijd goed bereikbaar is voor deze grote vrachtwagens. Als u twijfelt of vragen heeft hierover, neem dan contact met ons op.

Indien het afleveradres zich bevindt in een "zero emissie zone," verzoeken wij u vriendelijk dit vooraf aan ons te melden, zodat wij tijdig een passende oplossing kunnen zoeken.

U ontvangt altijd uiterlijk één werkdag voor de levering bericht over op welke dag de levering zal plaatsvinden. Wij verzoeken u vriendelijk om op de dag van levering telefonisch bereikbaar te zijn voor eventuele vragen van de chauffeur.

Wat gebeurt er met mijn zending als ik niet thuis ben?

Desgewenst maken wij een persoonlijke afspraak betreffende de levering. De standaardprocedure is als volgt: Een pakket dat lichter weegt dan 50 kg wordt de volgende dag opnieuw aangeboden. Voor palletleveringen (>50 kg) kunnen we in overleg met u toestaan dat deze door derden worden ondertekend (bijv. buren). Indien bij een palletlevering (>50 kg) op de overeengekomen leveringsdatum niemand op het adres is om de ontvangstdocumenten te ondertekenen, wordt de levering retour genomen. Deze wordt in overleg met u opnieuw aangeboden tegen een vergoeding van € 50,- inclusief BTW.

Dien ik bezorgkosten te betalen binnen Nederland?

Wij rekenen € 17,50 bezorgkosten voor normale pakketbestellingen binnen Nederland. Voor palletleveringen, meerdere pakketten, lichtkoepels, opstanden en plaatmaterialen zijn wij genoodzaakt € 37,50 transportkosten te berekenen. Indien het om transport van isolatie gaat, zijn de verzendkosten € 50,-. Voor groendakmaterialen zijn de transportkosten € 95,-. Bij een bestelling van meer dan € 750,- brengen wij geen verzendkosten in rekening (met uitzondering van groendakmaterialen).

Plaatmateriaal en koepels worden NIET geleverd op de Waddeneilanden. Voor de Waddeneilanden zijn wij genoodzaakt een eilandtoeslag te berekenen voor de overige producten.