Bitumen
Bitumen
Aflopend sorteren

8 Items

per pagina
Aflopend sorteren

8 Items

per pagina

Bitumen dakbedekking

Vraagt u zich af of bitumen de juiste dakbedekking is voor u? Bitumen dakbedekking is een speciale vorm dakbedekking dat voor een watervaste bescherming zorgt voor uw platte dak. Dan komt bitumen het beste tot zijn recht!

Wat is bitumen?

Bitumen is ontstaan tijdens de productie van ruwe olie. Juist hierdoor heeft Bitumen een aantal eigenschappen die het product perfect gepast maken voor dakbedekking. Het is een waterdicht product waardoor het ideaal te gebruiken is als dakbedekking. Zo heeft uw dak geen last van ruwe weersomstandigheden en u geen last van nattigheid in uw woning. Bitumen is goed bestand tegen chemische stoffen en heeft een grote kleefkracht wanneer je het combineert met andere materialen. Helaas heeft bitumen ook een aantal eigenschappen die minder bevorderend zijn. Denk hierbij aan levensduur en elasticiteit. Om deze negatieve eigenschappen te verhelpen, werd er een gemodificeerd bitumen ontwikkelt die deze eigenschappen ombuigt naar positieve.

Besparen op bitumen

Denkt u erover na om uw dak te laten bedekken met bitumen? Dan bent u bij EPDMtotaal aan het juiste adres. EPDMtotaal biedt bitumen aan voor de scherpste prijs. Door het op de juiste manier aan te brengen bespaart u ook kosten. Zo kunt u tot wel 40% besparen, is gebleken. Hoe u bitumen dakshingles legt kunt u zien in dit instructiefilmpje: Bitumen shingledak leggen

EPDM totaal

EPDM totaal staat voor kwaliteit voor de beste prijs. Onze EPDM producten worden met veel zorg uitgezocht zodat u ten alle tijden van de beste A-kwaliteit kunt genieten. Toch betaald u altijd de laagste prijs! Wie wil dit nu niet? Maak gebruik van onze uitstekende service en laat onze medewerkers al uw vragen zorgvuldig beantwoorden. Alle bedragen die u terug ziet op de website zijn inclusief BTW zodat u later niet voor verrassingen komt te staan. Dus bent u opzoek naar benodigdheden voor uw dakbedekking? Zoek dan niet verder en laat u verrassen door een uitgebreid assortiment waar u terecht kunt voor al uw wensen. Tot ziens bij EPDM totaal!