background
EPDM Folie (US)
EPDM Folie (US)
Aflopend sorteren

Items 1-15 van 104

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Items 1-15 van 104

Pagina
per pagina

EPDM dakbedekking folie

U bent belandt in dé webshop van Nederland voor uw EPDM dakbedekking die u nodig heeft voor het langdurig waterdicht maken van een nieuw of bestaand plat dak. EPDM is een synthetische rubber folie wat jaren, zelfs wel tot meer dan 50 jaar meegaat, mits op de juiste manier gelegd. EPDM is een afkorting van Ethyleen, Propyleen, Dieen en Monomeer. Op EPDMTotaal kunt u terecht voor de beste kwaliteit EPDM folie (geproduceerd bij Firestone) en gereedschappen die u nodig heeft voor uw dak of bijvoorbeeld vijver. Alle producten worden op maat gesneden, zodat u nooit teveel bestelt en teveel materiaal overhoudt. Bestel dus altijd de exacte hoeveelheid EPDM dakbedekking! Met EPDM folie kunt u uw dak goed beschermen tegen zware weersomstandigheden, zodat u er altijd droog en warmpjes bij zit.

Waar wordt EPDM folie voor gebruikt 

U kunt EPDM gebruiken voor het waterdicht maken van uw platte dak, overkapping, tuinhuis, aanbouw of voor een nieuwbouw project en het kan uiteraard op allerlei soorten platte daken worden toegepast. Wanneer u bijvoorbeeld een groen dak wilt gaan maken of zonnecollectoren op uw dak wilt plaatsen dan is EPDM een uitgelezen product om onder uw groendak en/of zonnecollectoren te plaatsen. EPDM vijverfolie is een heel mooi product voor uw vijver of waterbassin. Onze EPDM-vijverfolie wordt op een andere manier bewerkt in de fabriek dan EPDM-dakfolie. De dakfolie moet vliegvuurbestendig zijn. Deze beschermlaag wordt niet in de EPDM-vijverfolie verwerkt, omdat de vliegvuurbestendigheid niet goed is voor levende organisme.

De voordelen van EPDM folie 

EPDM dakbedekking heeft meerdere voordelen. Dat moet ook wel wanneer het wordt gebruikt bij het waterdicht maken van een bestaand of nieuw plat dak. Wanneer u zelf handig bent, kunt u EPDM folie op een eenvoudige wijze zelf leggen. Wij leveren A-kwaliteit private label EPDM-folie en toebehoren. Wij willen echt alleen de beste producten aan u leveren! Door de enorme waterdichtheid van EPDM folie is het een ijzersterk product bestand tegen water en vochtigheid. Het water kan niet doordringen door de folie waardoor uw woning droog blijft, precies zoals het hoort. EPDM dakbedekking is UV bestendig. Hoe lang de zon ook op de EPDM brand het is blijvend elastisch. Ook gaat de folie tientallen jaren mee, zelfs wel meer dan 50 jaar wat er voor zorgt dat u meer rendement uit uw EPDM folie haalt en niet elk jaar opnieuw naar uw plat dak hoeft te kijken. Er zit géén boven of onderzijde aan de EPDM en ook hoeft de folie niet gereinigd te worden. Deze kan direct, snel en eenvoudig op het dak verlijmd worden.

U heeft de keuze uit de meest verkochte EPDM van 1.14 mm dikte en de 1.52 mm dikke EPDM-folie. Allebei de diktes zijn ijzersterk en gaan meer dan 50 jaar mee, mits gelegd zoals wij adviseren. De 1.52 mm dikke dakbedekking adviseren wij wanneer, kiezel, groendak, dakterras of zonnepanelen op de EPDM komen.

Nog een voordeel van EPDM-dakfolie t.o.v. bijvoorbeeld bitumen is, dat het koud gelegd wordt en volledig verlijmd dient te worden met onze contactlijm. U hoeft dus niet met branders aan de gang, met kans op eventuele brandschade zoals helaas wel eens met het leggen van bitumen het geval is.

Daarnaast is onze EPDM vliegvuurbestendig. Dit wil zeggen dat de EPDM dakbedekking bestand is tegen vliegvuur, zoals het bouwbesluit en de norm NEN 6063 “bepaling van het brandgevaarlijk zijn van daken”, voorschrijft.

Wanneer we u overtuigd hebben van alle voordelen die onze EPDM-folie heeft, neem dan contact met ons op of plaats uw bestelling. Wij leveren onze producten zo spoedig mogelijk.

Contact en advies op maat 

Wij staan met veel enthousiasme voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Ook ontvangen wij graag uw feedback zodat wij onze service blijvend kunnen verbeteren waar nodig. U kunt ons elke werkdag bereiken tijdens kantooruren. Nog even voor u op een rijtje:

U profiteert van de volgende voordelen wanneer u op zoek bent naar EPDM-folie bij EPDMTotaal.

  • Snelle levering
  • Alle bedragen zijn inclusief BTW
  • Altijd op maat gesneden
  • Scherpe prijs voor een A-kwaliteit
  • Lange levensduur
  • EPDM is duurzaam en UV bestendig

Twijfel dus niet langer en neem eens een kijkje op de website voor meer informatie of neem contact op met één van onze medewerkers van de klantenservice. Bekijk ook de instructie pagina over het plaatsen van EPDM-folie.