EPDM Folie (US)
EPDM Folie (US)
Aflopend sorteren

Items 1-9 van 74

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Items 1-9 van 74

Pagina
per pagina

EPDM dakbedekking folie

U bent belandt in dé webshop van Nederland voor uw EPDM dakbedekking die u nodig heeft voor al uw nieuwe platte daken. Denk hierbij aan dakbedekking met EPDM waarbij een folie niet kan ontbreken. Op EPDM totaal kunt u terecht voor de beste kwaliteit folie en EPDM gereedschappen die u nodig heeft voor uw dak of bijvoorbeeld vijver. Alle producten worden op maat gesneden zodat u nooit teveel bestelt en teveel materiaal in huis overhoudt. Bestel dus altijd de exacte hoeveelheid EPDM folie! Met EPDM folie kunt u uw daken goed beschermen tegen zware weersomstandigheden zodat u niet in de vochtigheid komt te zitten.

De voordelen van EPDM folie

EPDM folie heeft meerdere voordelen. Dat moet ook wel wanneer het wordt gebruikt bij het maken van uw nieuwe dak. Hier komen alleen de beste producten bij kijken! Door de enorme waterdichtheid van EPDM folie is het een ijzersterk product bestand tegen water en vochtigheid. Het water kan niet doordringen door het folie waardoor uw woning droog blijft, precies zoals het hoort. De EPDM folie is blijvend elastisch. Ook gaat de folie tientallen jaren mee wat er voor zorgt dat u meer rendement uit uw EPDM folie haalt en niet elk jaar opnieuw naar uw dak hoeft te kijken. De EPDM folie kan ook goed tegen de zon waardoor de kwaliteit optimaal blijft. Er zit géén boven of onderzijde aan de EPDM en ook hoeft de folie niet gereinigd te worden. Deze kan direct, snel en eenvoudig op het dak verlijmd worden. Doordat EPDM in twee dikte maten op de website te verkrijgen heeft u de keuze uit de meest verkochte EPDM van 1.14 mm dikte de 1.52 mm dikke EPDM folie. De 1.52 mm dikke folie adviseren wij wanneer, kiezel, groendak, dakterras of zonnepannelen op de EPDM komen.

Advies op maat

Wij staan met veel enthousiasme voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Ook ontvangen wij graag uw feedback zodat wij onze service blijvend kunnen verbeteren waar nodig. U kunt ons elke werkdag bereiken tussen 08:30 en 17:00 uur. U profiteert van de volgende voordelen wanneer u opzoek bent naar EPDM folie bij EPDM totaal.

  • Snelle levering
  • Alle bedragen zijn inclusief BTW
  • Altijd op maat gesneden
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Beste kwaliteit producten!

Twijfel dus niet langer en neem eens een kijkje op de website voor meer informatie of neem contact op met één van onze medewerkers.

Bekijk ook de instructie pagina over EPDM plaatsen