background
Loodvervanger
Weergave aantal items
Sorteren op relevantie
Aflopend sorteren
Wij staan voor u klaar

Van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

EPDM loodvervanger (gewoon of zelfklevend) 

Geen dak is compleet zonder een waterdichte aansluiting op dakramen, dakkapel en schoorstenen. Traditioneel wordt daar lood voor gebruikt, maar steeds meer mensen kiezen ervoor om geen lood te gebruiken maar een duurzamere EPDM loodvervanger. Het materiaal is anders, maar verder zult u geen verschil merken. De EPDM loodvervangers van EPDMTotaal beschikken over alle kwaliteiten die lood ook heeft. 

Een hoogwaardige EPDM loodvervanger is beschikbaar als alternatief bij EPDMTotaal. Met deze A-kwaliteit loodvervanger bent u verzekerd van een waterdicht dak tegen een scherpe prijs.

Materiaal EPDM loodvervanger

EPDM is een synthetisch rubber gemaakt van ethyleen, propyleen, dieen monomeer. De EPDM loodvervanger is daardoor licht in gewicht en flexibel. Ideaal om mee te werken dus! De loodvervanger wordt geleverd op rollen van 5 tot 12 meter, zodat u snel kunt werken, veel meters kunt maken en zo zelf minder tijd kwijt bent met het leggen van de EPDM loodvervanger. In de EPDM loodvervangers van EPDMTotaal zijn kleine rekstroken verwerkt, waardoor het materiaal in elke gewenste vorm gebogen kan worden. 

De EPDM producten die EPDMTotaal verkoopt worden milieuvriendelijk geproduceerd en zijn volledig recyclebaar. Daarnaast heeft EPDM een bijzonder lange levensduur en is het, in tegenstelling tot lood, niet aantrekkelijk voor dieven. Daarmee is EPDM loodvervanger een duurzame keuze. 

Unieke EPDM loodvervanger

Wij willen u te allen tijde een uniek product aanbieden van hoge kwaliteit dat breed inzetbaar is. Om u te overtuigen van de voordelen van onze EPDM loodvervanger hebben we ze overzichtelijk voor u op een rijtje gezet:

  • Bijzonder lange levensduur
  • Onderhoudsarm
  • Flexibel geproduceerd
  • Diefstalproof (dieven zoeken naar lood)
  • Weinig milieubelasting
  • Ecologisch verantwoord
  • Lichtgewicht
  • Snelle verwerking

Advies en service

Bent u op zoek naar mogelijkheden om uw loodslab op het dak te kunnen vervangen door EPDM? Zoek dan niet verder! Bij EPDMTotaal vindt u EPDM loodvervanger die volledig uniek in zijn soort is. Voor bevestigingsmaterialen bent u bij ons ook aan het goede adres. Weet u niet welke producten het beste bij uw dak passen? Dan helpen wij u graag. Onze gemotiveerde medewerkers staan voor u klaar en zullen u voorzien van de beste service en advies op maat. Neem vandaag nog telefonisch, per mail of via het contactformulier contact met ons op.