background
PIR isolatie
Aflopend sorteren

11 Items

per pagina
Aflopend sorteren

11 Items

per pagina

PIR Isolatie platen los kopen

Dat u veel geld kunt besparen door uw dak goed te isoleren, weten veel mensen wel. Door uw dak goed te isoleren kunt u per jaar flink aan stookkosten besparen. Genoeg redenen om dit goed aan te pakken dus. Dakisolatie is niet moeilijk te plaatsen, wel moet u er even de tijd voor nemen. Gelukkig kunt u veel zelf doen als het gaat om dakisolatie en hoeft het niet veel te kosten. Wonen in een goed geïsoleerd huis voelt vele malen comfortabeler aan en is ook beter voor het milieu.

Zelf isolatie plaatsen

Dat kan! Dakisolatie plaatsen is namelijk niet moeilijk. Het meest praktische is als u kiest voor een mechanische bevestiging van de dakisolatie. Dakisolatie die stevig vast zit door bijvoorbeeld lijm, is later niet goed los te maken en kan hierdoor niet opnieuw gebruikt worden. Breng eventuele dampremmende lagen aan. Op deze manier worden vochtproblemen en dakrot vermeden. 

Dakisolatie van EPDM totaal

Bij EPDM dakbedekking hoort ook dakisolatie. Isolatie is van groot belang in verband met de warmte en de stookkosten. Isolatie is dan ook van groot belang voor EPDM totaal omdat duurzaamheid hoog in het vaandel staat. EPDM totaal heeft gekozen voor een ruim assortiment wat er voor zorgt dat u altijd terecht kan voor al uw benodigdheden wat te maken heeft met dakbedekking en isolatie. Twijfel dus niet langer en neem eens een kijkje op de website en kijk wat de mogelijkheden zijn voor u en uw dak. Bent u opzoek naar een helpende hand? Dan staan wij met veel enthousiasme voor u klaar. Neem contact op met één van onze medewerkers en laat u verrassen door de mogelijkheden bij EPDM totaal.