background
Tuindak
Weergave aantal items
Sorteren op relevantie
Aflopend sorteren
Wij staan voor u klaar

Van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

Groendak

Een groendak is niet alleen mooi om naar te kijken, maar heeft ook tal van voordelen voor het milieu en uw leefomgeving. Daarom vindt u deze bij EPDMTotaal.

Een van de populairste soorten groendaken is het tuindak. Dit type groendak is perfect voor mensen die hun dakterras willen omtoveren tot een groene oase. Met een tuindak kunt u genieten van de schoonheid van de natuur.

Groendak aanleggen

Als u nog nooit eerder een groendak hebt geïnstalleerd, maakt u zich geen zorgen! Of u nu een doe-het-zelver bent of een professional, met onze hulp kunt u uw eigen tuindak aanleggen en het maximale uit uw groendak halen.

EPDMTotaal heeft ook alle andere benodigde accessoires en hulpmiddelen om uw groendak zo soepel mogelijk aan te leggen. Van verschillende soorten sedum cassettes tot meststoffen, we hebben alles wat u nodig heeft om uw groendak tot een succes te maken.

Bekijk ons assortiment en ontdek hoe u uw platte dak kunt omtoveren in een prachtig groendak dat bijdraagt aan een gezondere planeet.

Bestel vandaag en begin met het creëren van uw eigen groene oase op het dak.

Beschermdoek

Op de dakbedekking onder de sedumtrays plaats je een beschermdoek. Dit is ter extra bescherming van de dakbedekking die je hebt liggen zoals dakleer (bitumen) of EPDM bijvoorbeeld. Deze beschermdoek leg je onder de groendak cassette. U kunt kiezen uit twee soorten beschermdoek. Kijk op onze webshop welke het beste bij je past.

Click and go sedumtray

De Click 'n go Sedumtray is een cassette gemaakt van gerecycled HDPE. Deze sedumcassette is voorbegroeid met tien tot twaalf verschillende soorten Sedum. De plantjes groeien op een speciaal ontwikkeld substraat. Bij levering is de Click 'n go Sedumtray altijd voor minimaal 95% begroeid. Het vetachtige plantje Sedum is goed in staat om water in het blad op te slaan en kan daarom uitstekend functioneren onder diverse weersomstandigheden.

Place and go sedumtray

De Place ’n go Sedumtray is een lichtgewicht voorgevormde cassette van schuim, bestaande uit gerecycled polyurethaan. Deze voorbegroeide sedumcassettes bevatten zes tot acht verschillende soorten Sedum. De Sedumplantjes groeien op een speciaal  ontwikkeld substraat. Bij levering is de Place ’n go Sedumtray altijd voor minimaal 95% begroeid. Sedum, het vetachtige plantje, is goed in staat om water in het blad op te slaan en kan daarom uitstekend functioneren onder diverse weersomstandigheden.

Service en advies

Heeft u toch nog vragen? Dan bent u bij EPDMTotaal aan het juiste adres. Bij ons koopt u in één keer alles wat u nodig heeft om uw dak te bedekken, van EPDM folie tot daktrim. Heeft u een vraag of behoefte aan advies? Neem dan contact met ons op. Onze experts helpen u graag verder. Wij zien u graag terug bij EPDMTotaal!