background
Tuindak
Tuindak
Aflopend sorteren

6 Items

per pagina
Aflopend sorteren

6 Items

per pagina

Tuindak aanleggen

Bent u bezig met het plaatsen van een nieuwe dakbedekking? Hier komt veel bij kijken en ook moet u nadenken over de mogelijkheden van de aankleding van het nieuwe dak. Gaat u het verzorgd aankleden of is er eigenlijk niemand die het dak ziet? Dan is het niet nodig hier iets moois van te maken. Er zijn verschillende opties voor het aankleden van uw dak, waaronder het tuindak. Maar wat is een tuindak nu precies?

Is een tuindak iets voor u?

Een tuindak staat ook wel bekend als een begroeid dak. Een tuindak heeft meerdere functies dan alleen een verzorgd uiterlijk aan uw dak geven, en kan ook voor ondersteuning zorgen. Het kan uw dak beschermen tegen mechanische beschadiging bij zowel het gebruik van uw nieuwe tuindak als bij de opbouw ervan. Graag adviseren wij u over de mogelijkheden van een tuindak en of het voor u slim is deze aan te schaffen. Vraag ons nu om een gepast advies op maat voor u en uw tuindak!

Hoe maak ik een tuindak?

Voor een mooi en goed aangelegd tuindak is er de juiste isolatie nodig. Uiteraard moet u werken met de beste EPDM gereedschappendie u terug vindt bij EPDM totaal. De dakbedekking moet in goede staat verkeren en voor het beste resultaat is een goede uitvoering noodzakelijk. Wij adviseren u eerst advies in te winnen alvorens u een tuindak gaat leggen. Specialisten op dit gebied kunnen u vee vertellen over de mogelijkheden waar u veel tijd en geld mee kunt besparen. Tips en handige trucks kunnen er voor zorgen dat u efficiënt te werk gaat. Dit advies vindt u bij EPDM totaal. Onze gekwalificeerde medewerkers staan met veel plezier voor u klaar om u te helpen.

Neem eens een kijkje op de website en laat u verrassen door de mogelijkheden. Wij zullen u voorzien van de beste adviezen waardoor u straks nóg meer kunt genieten van uw nieuwe dakbedekking. Wij zien u graag terug bij EPDM totaal!