background
Tuindak
Weergave aantal items
Sorteren op relevantie
Aflopend sorteren
Wij staan voor u klaar

Van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

Tuindak

Een groendak is niet alleen mooi om naar te kijken, maar heeft ook tal van voordelen voor het milieu en uw leefomgeving. Daarom zijn deze dan ook te vinden bij EPDMTotaal.

Een van de populairste soorten groendaken is het tuindak. Dit type groendak is perfect voor mensen die hun dakterras willen omtoveren tot een groene oase. Met een tuindak kunt u genieten van de schoonheid van de natuur.

Groendak aanleggen

Als u nog nooit eerder een groendak hebt geïnstalleerd, maakt u zich geen zorgen! Of u nu een doe-het-zelver bent of een professional, met onze hulp kunt u uw eigen tuindak aanleggen en het maximale uit uw groendak halen.

EPDMTotaal heeft ook alle benodigde accessoires en hulpmiddelen om uw groendak installatie zo soepel mogelijk aan te leggen. Van verschillende soorten sedumbakken tot meststoffen, we hebben alles wat u nodig heeft om uw groendak tot een succes te maken.

Bekijk ons assortiment en ontdek hoe u uw platte dak kunt om toveren in een prachtige groenedak dat bijdraagt aan een gezondere planeet.

Bestel vandaag nog en begin met het creëren van uw eigen groene oase op het dak

Service en advies

Heeft u toch nog vragen? Dan bent u bij EPDMTotaal aan het juiste adres. Bij ons koopt u in één keer alles wat u nodig heeft om uw dak te bedekken, van EPDM folie tot daktrim. Heeft u een vraag of behoefte aan advies? Neem dan contact met ons op. Onze experts helpen u graag verder. Wij zien u graag terug bij EPDMTotaal!