background
Pir isolatieplaten
Weergave aantal items
Sorteren op relevantie
Aflopend sorteren
Wij staan voor u klaar

Van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

PIR isolatieplaten per pallet

Dat er veel geld bespaard kan worden met een goede dakisolatie is inmiddels bij veel mensen wel bekend. Met een dak dat goed geïsoleerd is, bespaart u jaarlijks flink op de energierekening. Het is niet moeilijk om dakisolatie zelf te plaatsen, maar u moet er wel even de tijd voor nemen. Als u een beetje handig bent, kunt u uw dak zelf isoleren met PIR isolatieplaten. Daardoor kunt u flink besparen op de kosten van het isoleren. In een goed geïsoleerd huis woont u comfortabeler en het is goed voor het milieu. Genoeg redenen om aan de slag te gaan met isolatie dus!

PIR isolatie

PIR isolatieplaten zijn gemaakt van polyisocyanuraat. Qua textuur lijkt het materiaal veel op PUR. PIR isolatieplaten zijn een vorm van doorontwikkelde PUR. De brandveiligheid is beter, en ook de isolatiewaarde ligt hoger dan bij PUR. De PIR isolatieplaten van EPDMTotaal hebben een boven- en onderlaag van aluminium en zijn zeer geschikt als dakisolatie in combinatie met EPDM dakbedekking. 

PIR isolatieplaten van EPDMTotaal

Bij EPDMTotaal verkopen we A-kwaliteit PIR isolatieplaten. Dit isolatiemateriaal heeft veel voordelen:

  • PIR heeft een uitstekende isolatiewaarde. Ook dunnere platen hebben een goed isolatievermogen.
  • Hoge brandveiligheid. Mocht er brand uitbreken, dan komen er weinig schadelijke stoffen vrij.
  • PIR isolatieplaten nemen geen vocht op. Een apart dampscherm is dan ook niet nodig.
  • EPDM-folie kan direct op de platen verlijmd worden.

Wilt u een groot oppervlak isoleren? Dan kunt u bij ons direct een hele pallet met isolatieplaten kopen. Een pallet is in veel gevallen voordeliger dan heel veel losse platen. 

Advies en service

EPDMTotaal heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat goede dakbedekking niet compleet is zonder dakisolatie. Naast de EPDM dakfolie en de PIR isolatieplaten heeft EPDMTotaal ook alles in huis wat u nodig heeft om uw dakbedekking te installeren. Heeft u behoefte aan hulp of advies? Onze medewerkers staan u graag te woord. Neem contact met ons op per mail, telefoon of het chatvenster rechtsonder in het scherm.