background
EPDM vijverfolie aanbieding
Pagina
Weergave aantal items
Sorteren op relevantie
Aflopend sorteren
Pagina
Wij staan voor u klaar

Van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

EPDM restanten vijverfolie

Op zoek naar hoogwaardige EPDM vijverfolie tegen een aantrekkelijke aanbiedingsprijs? Bekijk dan eens onze aanbiedingen voor EPDM restanten. Deze reststukken vijverfolie zijn van dezelfde topkwaliteit als onze op maat gemaakte EPDM vijverfolie, maar zijn overgebleven aan het einde van de rol.

Profiteer van deze lagere prijzen en bespaar. Houd er rekening mee dat we meestal slechts één exemplaar beschikbaar hebben van het EPDM restant, dus wees er snel bij!

EPDM vijverfolie

EPDM vijverfolie is een uitstekend product voor uw vijver of waterbassin. Onze EPDM vijverfolie ondergaat een ander fabricageproces dan EPDM dakfolie. In het geval van dakfolie is het noodzakelijk dat deze vliegvuurbestendig is, maar deze specifieke beschermende laag wordt niet toegevoegd aan EPDM vijverfolie omdat vliegvuurbestendigheid schadelijk kan zijn voor levende organismen. Desalniettemin is EPDM vijverfolie een duurzaam en veilig product dat niet alleen geschikt is voor het aanleggen van vijvers, maar ook voor het opvangen en hergebruiken van water. Het biedt voldoende stevigheid en betrouwbaarheid om een prachtige vijver te creëren.

Advies en service

Heeft u nog vragen over EPDM vijverfolie? Neem dan contact op met de experts van EPDMTotaal. We helpen u graag op weg om een perfecte vijver te maken.