background
EPDM Tape
Pagina
Weergave aantal items
Sorteren op relevantie
Aflopend sorteren
Pagina
Wij staan voor u klaar

Van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

EPDM tape 100% waterdicht

EPDM tape is een hulpmiddel waarmee EPDM folie kan worden bevestigd op uw dak. Deze manier van dakbedekkinglaat geen water door en gaat ook lang mee. In onze webshop vindt u alleen producten van de hoogste kwaliteit, tegen zeer scherpe prijzen. Wij bieden verschillende soorten EPDM tape aan, wij noem er hier enkele:

  • EPDM tape zelfklevend, met een onderkant die zelf kleeft. De bovenkant kleeft alleen na activatie door een activator. Deze EPDM tape zorgt voor een waterdichte afwerking.
  • Dubbelzijdig EPDM tape, is dubbelzijdig, en ook voor dit tape is een activator nodig. Na activatie heeft het tape een waterdicht effect.
  • Enkelzijdig EPDM tape, is enkelzijdig. Dit tape zorgt voor een waterdichte afwerking van naden.

Voor verschillende soorten EPDM tape kunt u bij EPDMTotaal terecht. Vindt ook uw match in ons assortiment. Neem ook eens een kijkje bij EPDM kit voor een andere manier van afwerking.

Meer informatie over EPDM tape

EPDM tape is bedoeld voor EPDM. Dit bestaat uit synthetisch rubber. De naam is afgeleid van de bestanddelen Ethyleen, Propyleen, en Dieen Monomeer. Een van de voordelen van dit materiaal is, dat EPDM lang meegaat. Het is verder goed bestand tegen UV straling. De functie van EPDM tape is het aan elkaar hechten van twee stukken EPDM folie.

EPDM tape bij EPDMTotaal

Voor EPDM kunt u terecht in de webshop van EPDMTotaal. En niet alleen voor dit product kunt u bij ons terecht. Wij verkopen alles wat u nodig heeft voor dakbedekking. EPDM folie tot lichtkoepels, en van hemelwaterafvoer tot dakisolatie. En niet alleen voor materiaal bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan namelijk ook klaar voor u met onze kennis en ervaring. Wij beantwoorden uw vragen, informeren u wanneer er twijfels zijn, en adviseren u over dakbedekking waar nodig. Wij staan u graag te woord.