background
Golfplaten
Weergave aantal items
Sorteren op relevantie
Aflopend sorteren
Wij staan voor u klaar

Van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

Golfplaten dakbedekking

Met golfplaten kunt u snel en eenvoudig een schuur, tuinhuis, carport of afdak voorzien van een waterdicht dak. Golfplaten zijn geschikt als dakbedekking op een schuin aflopend dak met een hellingshoek van minimaal 7 graden.  

Bij EPDMtotaal.nl kunt u golfplaten dakbedekking kopen voor bijna elk daktype, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Al onze golfplaten zijn transparant en beschikbaar in twee types: type F met een lange golf (177 mm) en type H met een korte golf (76 mm). Deze dakbedekking is vervaardigd uit drie materialen: polycarbonaat, polyester en PVC.

Golfplaat type

TIP: Houd bij het berekenen van het aantal benodigde platen rekening met het overlappen van de golfplaten. Elke plaat overlapt in de breedte een volledige golf met de volgende plaat. In de lengte moeten de platen minimaal 15 cm overlappen

Polycarbonaat golfplaten

Polycarbonaat is de sterkste kunststof voor golfplaten. Onze polycarbonaat golfplaten zijn beschikbaar in zowel type F (grote golf) als type H (kleine golf), ideaal voor terrasoverkappingen en carports.

Polyester golfplaten

Polyester golfplaten zijn versterkt met glasvezel, waardoor ze extra sterk zijn en minder gevoelig voor temperatuurschommelingen. Deze golfplaten zijn verkrijgbaar in type F (grote golf) en type H (kleine golf), evenals op rol.

PVC golfplaten

Enkelwandige transparante PVC golfplaten zijn voordelig en geschikt voor diverse toepassingen. De PVC golfplaten van EPDMTotaal hebben een uitstekende lichtdoorlaat van ca. 85% en zijn hagelbestendig. Ze zijn verkrijgbaar in type F (grote golf) en type H (kleine golf).

Service en advies

Wilt u uw schuur, tuinhuis, overkapping of fietsenstalling bedekken met golfplaten dakbedekking en heeft u vragen of behoefte aan advies van een expert? Neem dan contact met ons op. Onze dakbedekkingsexperts helpen u graag om ervoor te zorgen dat uw dak perfect wordt.