background
Daktrim hoeken
Pagina
Weergave aantal items
Sorteren op relevantie
Aflopend sorteren
Pagina
Wij staan voor u klaar

Van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

Daktrim hoeken (buitenhoeken en binnenhoeken)

Om de dakrand perfect af te werken wordt deze vaak voorzien van een dakrandprofiel ook wel daktrim genoemd. Om de hoeken van het dak mooi af te werken zijn er ook daktrim hoeken in vergelijkbare afmetingen (hoogte) verkrijgbaar voor de daktrim. 

Wij hebben daktrim hoeken in ons assortiment die reeds onder een hoek van 90 graden zijn en de benen van de hoek zijn altijd 50 cm. Voor de mini kraaltrim geldt dat de benen 20 cm zijn.

Binnenhoeken en buitenhoeken

Voor de daktrim lengte die wij in het assortiment hebben zijn er zowel passende binnenhoeken als buitenhoeken verkrijgbaar. Afhankelijk van de dak vorm dient er dus voor een andere daktrim hoek gekozen te worden. In het onderstaande afbeelding laten we het verschil zien tussen een binnenhoek en buitenhoek. 

daktrim binnenhoek -buitenhoek

 

SERVICE EN ADVIES

Door het gebruik van een webshop kunt u makkelijk rondkijken vanuit uw luie stoel. Het uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat er voor iedereen wat wils aanwezig is. Onze producten worden u altijd op maat aangeboden. Voor vragen en- of opmerkingen staan wij met veel enthousiasme klaar om uw te voorzien van de beste adviezen voor uw daktrim. Neem dus contact op met één van onze medewerkers voor een gepast advies op maat, genieten van de volgende voordelen:

  • Levering binnen 3 werkdagen
  • Alle bedragen zijn inclusief btw, dus geen verrassingen
  • EPDM op lengtemaat gesneden
  • Lage en aantrekkelijke prijzen

Twijfel dus niet langer en bestel nu al uw benodigdheden waaronder de daktrim en EPDM stroken op EPDMtotaal. De laagste prijs voor de beste kwaliteit. Wie wil dit nu niet?