Retourneren & Terugbetaling

Natuurlijk mag u artikelen retourneren. De artikelen die retour komen, dienen wel ongebruikt en onbeschadigd te zijn. Wij nemen geen artikelen retour die speciaal voor u op maat gemaakt zijn, zoals het EPDM menbraam, lichtkoepels en plaatmateriaal. Onbeschadigde artikelen kunnen binnen 14 dagen, zonder opgaaf van reden, retour. Dit herroepingsrecht is echter mogelijk indien de verpakking in een zo oorspronkelijk mogelijke staat verkeerd. Dit mag u echter niet belemmeren het product dat teruggestuurd wordt, uit de verpakking te halen om deze te beoordelen.

Als u aan de gestelde voorwaarden voldoet van het retour sturen, dan wordt het u toekomende bedrag zo spoedig mogelijk overgemaakt op het bij ons bekend zijnde rekeningnummer. 

Hoe ruilen, retouren, en beschadigingen

U kunt een artikel binnen 14 dagen (herroepingsrecht, zie onderstaand formulier) aanmelden en daarna zo spoedig mogelijk terug sturen. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw bestelling of een vooraf aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger. Hierna mag u het artikel retour sturen. Wel is het van belang dat de melding/retour de volgende informatie bevat: de factuurdatum, het factuurnummer, een omschrijving van de artikelen die retour gaan en de hoeveelheid. 

Beschadigde of verkeerd geleverde producten NIET DIRECT retourneren, maar eerst melden aan info@epdmtotaal.nl of bel met ons tel:088 03 06 201.

Download hier het PDF retour formulier retour/herroepingsformulier.

Retourzendingen kunnen naar onderstaand adres gestuurd worden:

EPDMTotaal
van Dijklaan 17-b
5581 WG Waalre
 

Herroepingsrecht

U kunt het bovenstaande modelformulier downloaden om af te zien van de aankoop. Gebruik dit formulier om bij de artikelen te voegen die u retour stuurt.

Wanneer wij de artikelen in goede orde hebben ontvangen ontvangt u het betaalde bedrag zo spoedig mogelijk overgemaakt op het bij ons bekend zijnde rekeningnummer.  De manier van retourneren zenden staat u vrij, houd er echter rekening mee dat grote pakketten aanzienlijke kosten met zich mee kunnen brengen. Het risico van de retourzending zijn voor de koper.