background
Duivenpinnen
Weergave aantal items
Sorteren op relevantie
Aflopend sorteren
Wij staan voor u klaar

Van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

Duivenpinnen

Duivenpinnen zijn een handig hulpmiddel wanneer u last hebt van vogels zoals duiven. Door vogelpoep, zoals ook duivenpoep, kunnen dakgoten en kozijnen namelijk ernstig beschadigd raken. Daarnaast kan het ook ziektes met zich meedragen, die kunnen worden overgebracht op mensen. Bovendien zijn duiven lawaaimakers. U kunt veel last krijgen van duiven rondom uw huis. Dankzij duivenpinnen zou u dit probleem snel en eenvoudig kunnen verhelpen. Uw woning zonder duivenpinnen is zo aantrekkelijk voor onder andere duiven, omdat ze er goed beschut kunnen zitten. Met behulp van duivenpinnen maakt u het de duiven een stuk minder gemakkelijk, waardoor ze snel een ander, fijner plek gaan zoeken.

Duivenpinnen plaatsen

Het plaatsen van duivenpinnen is vrij eenvoudig. Zorg wel voor een goed hechtende kit. Met deze kit kunt u duivenpinnen eenvoudig plaatsen op vrijwel elke ondergrond. Door de flexibiliteit van de kit zullen de duivenpinnen stevig vast blijven zitten. Er zijn naast deze methode ook andere manieren om vogels rondom uw huis af te schrikken. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van:

  • Duivenwerende veren
  • Duivennetten
  • Knalapparaten

Wij raden echter aan om gebruik te maken van duivenpinnen. Dit is een vrij goedkope en eenvoudige oplossing voor het vogelprobleem. Daarnaast raden wij u ook aan om diervriendelijk te werk te gaan, en de vogels op een vreedzame manier te verjagen.

Duivenpinnen kopen bij EPDMTotaal

Heeft u last van duiven of andere vogels? Schaf dan de duivenpinnen aan van EPDMTotaal. Bij ons vindt u scherp geprijsde duivenpinnen in een divers assortiment. En ook voor daktrimmen, dakisolatie, of dakbedekking kunt u terecht bij EPDMTotaal. Wij zijn de specialist op het gebied van dakbedekking. Voor meer informatie of advies kunt u dan ook terecht bij onze klantenservice. Wij staan u graag te woord met onze kennis en ervaring.