background
Daktrimmen
Daktrimmen
Aflopend sorteren

Items 1-15 van 82

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Items 1-15 van 82

Pagina
per pagina

Daktrim - dakrandprofiel voor een perfecte afwerking

Een daktrim wordt ook wel een dakrandprofiel genoemd. Het is een afwerkstrook die zich bevind aan de rand van een aluminium, bitumen of zinken dak. Door het gebruik van een daktrim wordt de dakrand beschermt tegen bijvoorbeeld water. Ook kan de dakrand de dakbedekking zo goed aandrukken. Een daktrim is niet weg te denken bij het leggen van een nieuw dak.

Voordelen van een daktrim

Een daktrim wordt bedoeld om uw dak te ondersteunen en beschermen tegen weersomstandigheden. Niet alleen tegen het weer maar ook ongedierte wordt zo buiten de deur gehouden. Door het gebruik van een daktrim wordt uw dakbedekking goed beschermd op kwetsbare plekken. Een daktrim is enorm belangrijk wanneer u lang gebruik wilt maken van uw dakbedekking. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden wanneer u zelf de dakbedekking gaat plaatsen? Dan helpen wij u graag een handje mee.

Service en advies

Door het gebruik van een webshop kunt u makkelijk rondkijken vanuit uw luie stoel. Het uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat er voor altijd wat wils aanwezig is. Onze producten worden u altijd op maat aangeboden. Wanneer u kiest voor een daktrim zal deze op de juiste afmetingen worden aangepast, zodat u deze gelijk kunt plaatsen wanneer deze geleverd wordt. Voor vragen en- of opmerkingen staan wij met veel enthousiasme klaar om uw te voorzien van de beste adviezen voor uw daktrim. Neem dus contact op met één van onze medewerkers voor een gepast advies op maat. Bestelt u een daktrim uit onze webshop? Dan kunt u genieten van de volgende voordelen:

  • Levering binnen 3 werkdagen
  • Alle bedragen zijn inclusief btw, dus geen verrassingen
  • Uw producten worden altijd op maat gesneden
  • Lage en aantrekkelijke prijzen

Twijfel dus niet langer en bestel nu al uw benodigdheden waaronder de daktrim en EPDM stroken op EPDM totaal. De laagste prijs voor de beste kwaliteit. Wie wil dit nu niet?