background
Profielen kanaalplaten
Weergave aantal items
Sorteren op relevantie
Aflopend sorteren
Wij staan voor u klaar

Van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

Kanaalplaat profielen

Zelf een overkapping maken is niet moeilijk met deze kanaalplaat veranda onderdelen NovoClear. Bij EPDMTotaal vindt u een breed scala aan aluminium profielen die perfect passen bij kanaalplaat constructies. Met deze hoogwaardige profielen kunt u eenvoudig en veilig uw eigen overkapping bouwen. Of u nu op zoek bent naar afdekprofielen, verbindingsstukken en hoekprofielen, wij hebben de juiste oplossingen voor uw project.

Onze NovoClear profielen zorgen voor een naadloze en waterdichte afwerking dankzij de rubberen strips, waardoor uw overkapping. bestand is tegen alle weersomstandigheden. Bestel vandaag nog bij EPDMTotaal en maak van uw droomoverkapping een werkelijkheid. Vertrouw op onze expertise en kwaliteit voor het realiseren van uw perfecte buitenruimte.

Tip: montage handleiding voor een terras overkapping.

Verandaset

Vaak hebben verandas of overkappingen een vast maat. Het is dan niet nodig om zelf alles samen te stellen. Wij hebben dat al voor u gedaan. Bekijk ook onze kant-en-klare verandasetpakketten.

Service en advies

Heeft u vragen over het maken van een overkapping? Of heeft u behoefte aan advies over het installeren van het dak op een veranda of overkapping? Neem dan contact met ons op. Onze experts helpen u graag op weg met tips en advies.