background
Toebehoren
Pagina
Weergave aantal items
Sorteren op relevantie
Aflopend sorteren
Pagina
Wij staan voor u klaar

Van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

Daktrim toebehoren

Een daktrim is de kroon van het dak. Daarom moet deze ook goed zitten. EPDMTotaal heeft daar dan ook de juiste materialen voor.

EPDM Rubber seal kit

Onze EPDM kit is speciaal ontwikkeld om een waterdichte afdichting te creëren tussen verschillende ondergronden en uw daktrimmen. De EPDM rubber seal kit heeft een uitstekende hechting op EPDM dakbedekking en andere materialen zoals Bitumen, beton, steen etc.

Daktrim schroeven

Om ervoor te zorgen dat uw daktrim stevig op zijn plaats blijft, bieden wij hoogwaardige daktrim schroeven. Deze daktrim schroeven zijn voorzien van een neopreen ring zodat het hemelwater niet via het schroefgat in de dakrand kan dringen.

Verbindingsplaatjes

Onze verbindingsplaatjes bieden een solide en betrouwbare verbinding tussen twee daktrimmen. Ze zijn ontworpen om eenvoudig te installeren en zorgen voor een naadloze overgang, waardoor de esthetische waarde van uw daktrimmen behouden blijft. Of u nu hoekstukken of rechte stukken wilt verbinden, onze verbindingsplaatjes zijn de ideale oplossing en zijn beschikbaar in kraal of platte uitvoering.

Service en support

Bij EPDMtotaal streven we ernaar om u hoogwaardige daktrim toebehoren aan te bieden die voldoen aan uw specifieke behoeften. Met onze EPDM kit, daktrim schroeven en verbindingsplaatjes kunt u vertrouwen op een professionele afwerking.

Toch nog vragen? Neem dan contact op met onze helpdesk tel.: 088 03 06 201. Deze is dagelijkst te bereiken van 08;30 tot 17:00 uur.