background
Isolatieplaten
Pagina
Weergave aantal items
Sorteren op relevantie
Aflopend sorteren
Pagina
Wij staan voor u klaar

Van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

Daksolatie voor het plat dak

Het plat dak is een van de onderdelen van het huis waar veel warmte verloren kan gaan als het niet goed geïsoleerd is. Isolatie voor het plat dak kan warmteverlies bij een schuur, huis of aanbouw tegen gaan. Wanneer de isolatie van uw plat dak in orde is, bespaart u jaarlijks geld op de energierekening en creëert u een comfortabel leefklimaat in huis. Een plat dak kan zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant geïsoleerd worden. Voor isolatie aan de buitenkant van het plat dak heeft EPDMTotaal PIR isolatieplaten in het assortiment.

PIR platen

EPDMTotaal biedt PIR isolatie voor het plat dak aan met een aluminium cachering. Deze aluminium laag op de onderkant en de bovenkant van de isolatieplaten zorgt voor extra stevigheid van de platen. Onze PIR isolatieplaten zijn van A-kwaliteit, hebben een zeer hoge isolatiewaarde en zijn door de fabrikant van onze EPDM dakbedekking goedgekeurd om direct EPDM folie op te verlijmen. 

In ons assortiment hebben wij isolatieplaten met rechte zijdes die overal even dik zijn, maar ook platen met afschot. Deze platen lopen licht af, waardoor er geen water op het dak blijft staan. De standaard platen hebben een afmeting van 60 x 120 cm en de afschotplaten  zijn 120 x 120 cm.

Wat kost het om een plat dak te isoleren?

De kosten van isolatie worden bepaald door de dikte van de PIR isolatieplaten. Hoe dikker de plaat, hoe hoger de kosten. De dikkere platen isoleren beter dan de dunnere platen. In ons assortiment hebben we PIR isolatieplaten van 30 mm dik tot platen van 140 mm dik. 

Advies en service

Bent u op zoek naar isolatie voor het plat dak, zoals bijvoorbeeld PIR isolatie? Bekijk ons assortiment eens. Bij ons vindt u een zeer divers assortiment, met alleen producten van de beste kwaliteit. Heeft u behoefte aan hulp of advies over het isoleren van een plat dak? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij delen graag onze kennis en ervaring met u.