background
Isolatieplaten
Aflopend sorteren

Items 1-15 van 56

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Items 1-15 van 56

Pagina
per pagina

Isolatieplaten voor het plat dak

Dakisolatieplaten kunnen warmteverlies bij een schuur, huis of aanbouw tegen gaan.
Wanneer de dakisolatie in orde is, zou u jaarlijks geld kunnen besparen en een comfortabele leefomgeving kunnen creëren.

PIR platen

EPDMTotaal biedt PIRisolatieplaten aan met een aluminium cachering. De aangeboden PIR isolatie zijn van A-kwaliteit, hebben een hoge isolatiewaarde en zijn door de fabrikant van onze EPDM goedgekeurd om direct op te verlijmen. 

In ons assortiment bieden wij platen aan met rechte zijdes die overal even dik zijn, maar ook platen met afschot. De standaard platen hebben een afmeting van 60x 120 cm en de afschotplaten  zijn 120x120 cm.

Wat kost PIR isolatie per plaat?

De kosten van isolatie worden bepaald door de dikte van de PIR isolatieplaten. De dikkere platen isoleren namelijk beter dan de dunnere platen.

Dakisolatie kopen bij EPDM Totaal

Ook op zoek naar dakisolatie, zoals bijvoorbeeld PIR isolatie? Neem dan een kijkje in ons assortiment. Bij ons vindt u een zeer divers assortiment, met alleen artikelen van top A-kwaliteit. Neem voor meer informatie of advies contact op met onze klantenservice. Wij zullen u graag te woord staan met onze kennis en ervaring.