background
Bitumen toplaag
Weergave aantal items
Sorteren op relevantie
Aflopend sorteren
Wij staan voor u klaar

Van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

Bitumen dakbedekking toplaag

De bitumen toplaag vormt de essentiële bovenste laag van het bitumineuze twee-laags dakbedekkingssysteem. Bij deze methode wordt de bitumen toplaag met hitte gebrand op de bitumen onderlaag, waardoor het ook bekend staat als een brandrol. Ontdek de voordelen van onze hoogwaardige bitumen toplagen en hoe ze uw dak langdurig kunnen beschermen.

Onze bitumen toplagen zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen:

De keuze tussen de varianten hangt af van uw specifieke behoeften en de gewenste uitstraling van uw dak. Bitumen toplagen zonder leislag bieden een strak en modern uiterlijk, terwijl toplagen met leislag een natuurlijke uitstraling hebben die perfect past bij traditionele en landelijke bouwstijlen.

Naast het esthetische aspect biedt onze bitumen toplaag duurzame bescherming voor uw dak. Het hoogwaardige materiaal is bestand tegen extreme weersomstandigheden zoals hevige regen, wind, UV-straling en temperatuurschommelingen. Het vormt een waterdichte barrière die voorkomt dat vocht de onderliggende constructie aantast. Hierdoor verlengt de bitumen toplaag de levensduur van uw dak aanzienlijk en voorkomt het dure reparaties.

Kiezen voor een van onze onze bitumen toplagen betekent ook kiezen voor duurzaamheid. Onze toplagen zijn gemaakt van hoogwaardig bitumen dat volledig recyclebaar is. Dit draagt bij aan een milieuvriendelijke oplossing voor uw dakbedekking. U kunt genieten van een duurzaam en betrouwbaar dak, terwijl u tegelijkertijd een positieve impact heeft op het milieu.

Bitumen toplaag aanbrengen 

De bitumen toplaag zal middels open vuur gebrand worden op de onderlaag. Bij deze techniek wordt het bitumenmengsel (onderlaag en toplaag) verhit met behulp van een brander, waardoor het bitumen deels vloeibaar wordt. Vervolgens wordt de toplaag op de onderlaag gegrold, waarbij de hitte zorgt voor een stevige verbinding. Deze werkwijze zorgt voor een naadloze afwerking en zorgt ervoor dat de bitumen toplaag goed bestand is tegen water, wind en andere weersinvloeden.

Service en advies

Als u vragen heeft over het aanbrengen van bitumen dakbedekking of behoefte heeft aan professioneel advies, staan onze deskundige medewerkers voor u klaar. Neem contact op met ons team en wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw dak.