background
EPDM vijverfolie 0.8 mm
Weergave aantal items
Sorteren op relevantie
Aflopend sorteren
Wij staan voor u klaar

Van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

EPDM vijverfolie PondEasy

PondEasy EPDM is een waterdicht rubbermembraan die uitstekende prestaties biedt voor waterpartijen zoals visvijvers en siervijvers. De EPDM folie combineert een eenvoudige plaatsing met duurzaamheid en is geschikt voor waterflora en -fauna.

Snelle en eenvoudige plaatsing

PondEasy EPDM is een lichtgewicht membraan, wat de plaatsing eenvoudig maakt. De folie is beschikbaar in diverse formaten standaard maat pakketten. De plaatsing vereist geen speciale gereedschappen of vaardigheden. 

Flexibel

PondEasy EPDM kan eenvoudig worden gevormd naar de contouren van allerlei ontwerpen, wat bijdraagt tot uw creatieve vrijheid.

Milieuvriendelijk

PondEasy EPDM is chemisch inert en stoot geen verontreinigingen uit in de lucht of het water, waardoor het veiliger is voor waterflora en -fauna. De buitengewone duurzaamheid en het reparatiegemak verlagen de milieuimpact nog verder.

Duurzaam

Door de samenstelling van het PondEasy EPDM membraan is het uitstekend bestand tegen UV-straling, ozon en extreme weersomstandigheden. Het membraan bevat geen weekmakers of antioxidanten die kunnen migreren en vroegtijdige veroudering kunnen veroorzaken. Barsten of scheuren zijn dus uitgesloten.

Uiterst elastisch

PondEasy EPDM is uiterst elastisch (> 300% rek). De folie past zich bijgevolg gemakkelijk aan onregelmatigheden in de ondergrond en eventuele grondverschuivingen aan wanneer de vijver in gebruik is.

Gecertificeerde kwaliteit

De PondEasy EPDM-fabriek van Firestone Building Products in Terrassa heeft de ISO 9001- en ISO 14001-certificaten verkregen. PondEasy heeft het CE-merk voor waterinsluiting en is getest en gecertificeerd voor uiteenlopende internationale en nationale normen.