background
Accessoire
Accessoire
Aflopend sorteren

Items 1-15 van 24

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Items 1-15 van 24

Pagina
per pagina

PIR accessoire

PIR platen goed op het dak monteren is van groot belang. Alleen op die manier heeft u lang voordeel van PIR isolatie. EPDMTotaal heeft natuurlijk de juiste bevestigingsmaterialen in het assortitment. 

Bevestigingsmaterialen

PIR heeft een hoge isolatiewaarde een goed bevestiging aan het dak is dan ook erg belangrijk. PIR isolatieplaten kunt u eenvoudig bevestigen middels schroeven met drukverdeelplaat. De schroeven dienen altijd 20mm langer te zijn dan de dikte van de PIR platen die u heeft aangeschaft. Hiermee bent u verzekerd dat de PIR platen goed vast blijven zitten aan uw dak.

Schroeven met drukverdeelplaat kunt u toepassen wanneer we een houten ondergrond hebben. Soms kunnen schroeven niet toegepast worden. 

Daarom hebben dan ook PIR isolatielijm opgenomen. Deze lijm is geschikt op alle ondergronden, kan ook op eventueel hout. Ideaal als u lijmen verkiest boven schroeven. 

Vragen over de bevestigingsmaterialen?

Heeft u vragen over de bevestigingsmaterialen die u bij EPDMTotaal unt kopen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan graag voor u klaar, hoe moeilijk of makkelijk uw probleem ook is.