Geïsoleerd PVC lichtkoepel opstand 16cm hoog

Home Lichtkoepel opstanden Geïsoleerd PVC lichtkoepel opstand 16cm hoog

Product omschrijving

PVC opstand geïsoleerd met EPS. Deze is beschikbaar in hoogtemaat 16cm en flensbreedte 6cm.

Voor een goede hechting met de dakbedekking, zijn PVC opstanden voorzien van geprofileerde buitenzijden. De PVC lichtkoepel opstand is volledig recyclebaar. De PVC opstand is voor een optimale isolatie meerwandig uitgevoerd.

Natuurlijk is de geisoleerde PVC opstand leverbaar in verschillende dagmaten.

  • Genoemde maat is dagmaat (cm)
  • Daksparing is dagmaat + 20 cm
Is maatwerk, leverbaar in 2 tot 4 weken
€ 139,94 per stuk
Incl. BTW
  • Informatie
  • Verzending
  • Retourneren
  • Betaling
Productinformatie:
Meer Informatie
Op aanvraagNee
KleurWit
Eenheidper stuk
ArtikelnummerBF16EP
LevertijdIs maatwerk, leverbaar in 2 tot 4 weken

Verzending

Wij verzenden uw bestelling naar het opgegeven adres.
Afhankelijk van uw bestelde materialen hanteren wij verschillende verzend mogelijkheden Lees meer over de verzendmogelijkheden

Retourneren

Uiteraard zijn we bereid artikelen retour te nemen. Onbeschadigde artikelen kunt u tegen bepaalde voorwaarden retourneren, met uitzondering van EPDM membranen, RAL daktrim, lichtkoepels en maatwerk zink die speciaal voor u op maat gemaakt zijn. Overige materialen kunnen we binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden (herroepingsrecht) retour nemen, indien redelijkerwijs mogelijk, in een zo oorspronkelijk mogelijke staat.
 
Als u aan de gestelde voorwaarden voldoet, dan wordt het betaalde bedrag incl. verzendkosten (heenzending) voor 100% zo snel mogelijk (uiterlijk 14 dagen) , vanaf de datum dat de consument het product naar ons heeft terug gestuurd, gecrediteerd. Voldoet de retour zending niet aan bovenstaande dan zullen wij redelijkerwijs een schadevergoeding inhouden / in rekening brengen.
Lees meer detail informatie over retour zenden

Betaling

Wij bieden u verschillende betaalmogelijkheden aan. Bestellingen worden in behandeling genomen zodra de betaling ontvangen is. Wij maken gebruik van de online betaaldiensten zoals Afterpay, Paypal en Multisafepay.

Lees meer over de betaalwijzes