PVC stadsuitloop 60x100 mm buis 80-100 mm

Home PVC HWA PVC stadsuitloop 60x100 mm buis 80-100 mm

Product omschrijving

deze PVC stadsuitloop van het merk DYKA plaats je op een regenbuis (bij een waterafvoer). Op deze manier loopt het water van een afvoer in de regenbuis.
Leverbaar in 3 werkdagen
€ 7,95
Incl. 21% BTW
  • Informatie
  • Verzending
  • Retourneren
  • Betaling
Productinformatie:
Meer Informatie
Merken DYKA
Kleur Grijs
Artikelnummer A1063402
Levertijd Leverbaar in 3 werkdagen

Verzending

Wij verzenden uw bestelling naar het opgegeven adres.
Afhankelijk van uw bestelde materialen hanteren wij verschillende verzend mogelijkheden Lees meer over de verzendmogelijkheden

Retourneren

Uiteraard zijn we bereid artikelen retour te nemen. Onbeschadigde artikelen kunt u tegen bepaalde voorwaarden retourneren, met uitzondering van EPDM membranen, RAL daktrim, lichtkoepels en maatwerk zink die speciaal voor u op maat gemaakt zijn. Overige materialen kunnen we binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden (herroepingsrecht) retour nemen, indien redelijkerwijs mogelijk, in een zo oorspronkelijk mogelijke staat.
 
Als u aan de gestelde voorwaarden voldoet, dan wordt het betaalde bedrag incl. verzendkosten (heenzending) voor 100% zo snel mogelijk (uiterlijk 14 dagen) , vanaf de datum dat de consument het product naar ons heeft terug gestuurd, gecrediteerd. Voldoet de retour zending niet aan bovenstaande dan zullen wij redelijkerwijs een schadevergoeding inhouden / in rekening brengen.
Lees meer detail informatie over retour zenden

Betaling

Wij bieden u verschillende betaalmogelijkheden aan. Bestellingen worden in behandeling genomen zodra de betaling ontvangen is. Wij maken gebruik van de online betaaldiensten zoals Afterpay, Paypal en Multisafepay.

Lees meer over de betaalwijzes

Heeft U dit al gezien?