Betalen en Verzenden

Betaalwijzes

Via creditcard (Visa, MasterCard en American Express)
U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Uw creditcard wordt belast op het moment van verzending.

Via iDEAL
Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Op rekening
Op rekening / digitale factuur bestellen is mogelijk, uitsluitend in overleg en na beoordeling van EPDM Totaal

Verzendingen

levertijd
Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling binnen is? Binnen 3 a 4 werkdagen bezorgen wij uw bestelling (uitgezonderd de Eilanden), mocht het anders zijn dan informeren wij u. Als EPDM Totaal een product niet binnen 30 dagen kan leveren, dan informeren wij u schriftelijk hierover binnen 10 werkdagen na plaatsing van de order. En crediteren desgewenst het volledige bedrag.

Product   Levering in land(en)   Aantal dagen
Materialen (EPDM, dakbedekking etc)   Nederland   tot 3 dagen
Zink materiaal   Enkel Nederland   tot 3 dagen
Lichtkoepels, golfplaten & golfrollen   Enkel Nederland   circa 8 tot 15 dagen* 
Plaatmateriaal (kanaalplaten, lengtes)   Enkel Nederland   circa 8 tot 15 dagen* 

* Levertijd heeft te maken met de route die de vervoerder 1x per week door Nederland doet. Hierdoor kan een langere levertjid ontstaan afhankelijk van bestel dag. 


Hoe komt mijn bestelling aan?
Meestal sturen wij de materialen per pakket naar u toe, mocht het echter te groot of te zwaar zijn dan zullen wij dit met een pallet verzenden.

Wat gebeurt er met mijn zending als ik niet thuis ben?
Wij maken omtrent de levering des gewenst een persoonlijke afspraak. De standaard procedure is als volgt: Pakket dat lichter weegt dan 50 kg wordt de volgende dag opnieuw aangeboden. Pallet levering (>50 kg) kunnen we in overleg met u door derden laten onderteken (bijv. buren). Indien bij een Pallet levering (> 50 kg) op de overeengekomen leveringsdatum niemand op het adres is om de ontvangst documenten te ondertekenen, nemen wij de levering retour. Deze wordt in overleg met u opnieuw aangeboden tegen een vergoeding van € 50,- incl. BTW.

Dien ik bezorgkosten te betalen binnen Nederland?
Wij rekenen € 15,- bezorgkosten voor normale pakket bestellingen binnen Nederland. Voor pallet levering, meerdere pakketten, het leveren van lichtkoepels, opstanden en plaatmaterialen zijn wij genoodzaakt  € 25,- transportkosten te berekenen. Plaatmateriaal en koepels worden NIET geleverd op de waddeneilanden.