Bitumen Kit - koker 310 ml

Home Kit voor het plat dak Dakshingles Bitumen Kit - koker 310 ml
Bitumen Kit - koker 310 ml Productnummer: RC2062978
€ 8,25
per koker
Incl 21% BTW
Leverbaar in 3 werkdagen
  • verzendingVanaf €750 gratis verzending
  • incl. BTWAlle bedragen zijn incl. BTW
  • A-kwaliteitUitsluitend A-kwaliteit
  • 3 werkdagenLevering binnen 3 werkdagen*
Heeft u nog vragen?
Bitumen Kit - koker 310 ml Productnummer: RC2062978
Bitumen Kit - koker 310 ml Productnummer: RC2062978

Deze hoogwaardige bitumen kit is speciaal ontwikkeld om duurzame en waterdichte afdichtingen te creëren, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over lekkages en vochtproblemen. De Bitumen kit is een duurzame plasto-elastische neutraal uithardende kit en kleefstof.

De Bitumen Kit 310 ml is hierdoor uiterst veelzijdig en geschikt voor verschillende toepassingen. Het is een onmisbaar product voor zowel professionals als doe-het-zelvers die streven naar een professionele afwerking.

Deze kit wordt geleverd in een handige 310 ml tube, waardoor het aanbrengen eenvoudig en precies is met een staandaard kitspuit. Ook heeft de kit heeft een uitstekende hechting op vele verschillende oppervlakken, bitumen, metaal, hout en beton. Hierdoor kunt u het gebruiken voor een breed scala aan projecten, zowel binnen als buiten.

Let op deze kit is NIET geschikt voor EPDM

  • Inhoud: 310ml
  • Verwerking: kitpistool

Productinformatie:
Merken: BossCover
Kleur: Zwart
Artikelnummer: RC2062978
Levertijd: Leverbaar in 3 werkdagen

Verzending

Wij verzenden uw bestelling naar het opgegeven adres.
Afhankelijk van uw bestelde materialen hanteren wij verschillende verzend mogelijkheden Lees meer over de verzendmogelijkheden

RETOURNEREN

Uiteraard zijn we bereid artikelen retour te nemen. Onbeschadigde artikelen kunt u tegen bepaalde voorwaarden retourneren, met uitzondering van EPDM membranen, RAL daktrim en lichtkoepels. Overige materialen kunnen we binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden (herroepingsrecht) retour nemen, indien redelijkerwijs mogelijk, in een zo oorspronkelijk mogelijke staat.
   
Als u aan de gestelde voorwaarden voldoet, dan wordt het betaalde bedrag incl. verzendkosten (heenzending) voor 100% zo snel mogelijk (uiterlijk 14 dagen) , vanaf de datum dat de consument het product naar ons heeft terug gestuurd, gecrediteerd. Voldoet de retour zending niet aan bovenstaande dan zullen wij redelijkerwijs een schadevergoeding inhouden / in rekening brengen.
Lees meer detail informatie over retour zenden

BETALING

Wij bieden u verschillende betaalmogelijkheden aan. Bestellingen worden in behandeling genomen zodra de betaling ontvangen is. Wij maken gebruik van de online betaaldiensten zoals Afterpay, Paypal en Multisafepay.

Lees meer over de betaalwijzes