Verzending van uw dakmeterialen

Verzending

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling met dakbenodigdheden binnen is? Binnen 3 werkdagen bezorgen wij uw bestelling met dakmeterialen (uitgezonderd van de waddeneilanden), mocht het anders zijn dan informeren wij u. Als EPDM Totaal een product niet binnen 30 dagen kan leveren, dan informeren wij u schriftelijk hierover binnen 10 werkdagen na plaatsing van de order. En crediteren desgewenst het volledige bedrag.

Levering

Product   Levering in land(en)   Aantal werkdagen
Dakmaterialen (EPDM, dakbedekking, etc)   Nederland   binnen 3 werkdagen
Zink materiaal   Enkel Nederland   binnen 3 werkdagen
Lichtkoepels, golfplaten & golfrollen   Enkel Nederland   circa 8 tot 15 werkdagen* 
Plaatmateriaal (kanaalplaten, lengtes)   Enkel Nederland   circa 8 tot 15 werkdagen* 

 

* Levertijd heeft te maken met de route die de vervoerder 1x per week door Nederland doet. Hierdoor kan een langere levertjid ontstaan afhankelijk van bestel dag. 

Hoe komt mijn bestelling aan?
Meestal sturen wij de materialen per pakket naar u toe, mocht het echter te groot of te zwaar zijn dan zullen wij dit met een pallet verzenden. De bestelling zal tot de voordeur /oprit geleverd worden.

Wat gebeurt er met mijn zending als ik niet thuis ben?
Wij maken omtrent de levering des gewenst een persoonlijke afspraak. De standaard procedure is als volgt: Pakket dat lichter weegt dan 50 kg wordt de volgende dag opnieuw aangeboden. Pallet levering (>50 kg) kunnen we in overleg met u door derden laten onderteken (bijv. buren). Indien bij een Pallet levering (> 50 kg) op de overeengekomen leveringsdatum niemand op het adres is om de ontvangst documenten te ondertekenen, nemen wij de levering retour. Deze wordt in overleg met u opnieuw aangeboden tegen een vergoeding van € 50,- incl. BTW.

Dien ik bezorgkosten te betalen binnen Nederland?
Onder staande bezorgkosten gelden binnen Nederland (uitgezonderd de Waddenilanden). Voor plaatmateriaal zijn wij genoodzaakt andere transportkosten te moeten berekenen, zie vraag "bezorgkosten voor plaatmateriaal"hieronder.

Per bestelling rekenen wij € 15,- bezorgkosten

*: Bij bestellingen kleine producten kunt u informeren voor mogelijkheid tot verzenden als klein pakketpost tarief.