Vijverfolie PondEasy pre-pack EPDM 3.00 x 4.00

Home EPDM vijverfolie 0.8 mm Vijverfolie PondEasy pre-pack EPDM 3.00 x 4.00

Product omschrijving

EPDM vijverfolie die snel en eenvoudig te installeren is
PondEasy EPDM (0.8mm) is een lichtgewicht membraan, waardoor het gemakkelijk te plaatsen is. Er zijn geen speciale gereedschappen of vaardigheden nodig om het te installeren.

Flexibel
Vijverfolie PondEasy kan gemakkelijk worden aangepast aan de contouren van allerlei verschillende ontwerpen, wat creatieve vrijheid biedt.

Milieuvriendelijk
PondEasy vijverfolie is chemisch inert en geeft geen verontreinigende stoffen af aan de lucht of in het water, waardoor het veilig is voor de waterfauna en -flora. De uitzonderlijke duurzaamheid en het reparatiegemak beperken de impact op het milieu nog verder.

Duurzaam
De samenstelling van de vijverfolie PondEasy EPDM-membraan biedt een uitstekende weerstand tegen blootstelling aan UV-straling, ozon en extreme weersomstandigheden. De EPDM folie bevat geen weekmakers of antioxidanten die kunnen migreren en voortijdige veroudering kunnen veroorzaken, waardoor scheuren of barsten worden voorkomen.

Hoge rekbaarheid
PondEasy EPDM heeft een uitstekende elastische rek (meer dan 300%). Hierdoor kan het uitrekken en zich aanpassen aan verschillende vormen en golvingen in de ondergrond, en aan mogelijke grondbewegingen wanneer de vijver eenmaal in gebruik is.

Leverbaar in 3 werkdagen
€ 125,40 per stuk
Incl. BTW
  • Informatie
  • Verzending
  • Retourneren
  • Betaling
Productinformatie:
Meer Informatie
Op aanvraagNee
KleurZwart
Eenheidper stuk
ArtikelnummerRC2008037
LevertijdLeverbaar in 3 werkdagen

Verzending

Wij verzenden uw bestelling naar het opgegeven adres.
Afhankelijk van uw bestelde materialen hanteren wij verschillende verzend mogelijkheden Lees meer over de verzendmogelijkheden

Retourneren

Uiteraard zijn we bereid artikelen retour te nemen. Onbeschadigde artikelen kunt u tegen bepaalde voorwaarden retourneren, met uitzondering van EPDM membranen, RAL daktrim, lichtkoepels en maatwerk zink die speciaal voor u op maat gemaakt zijn. Overige materialen kunnen we binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden (herroepingsrecht) retour nemen, indien redelijkerwijs mogelijk, in een zo oorspronkelijk mogelijke staat.
 
Als u aan de gestelde voorwaarden voldoet, dan wordt het betaalde bedrag incl. verzendkosten (heenzending) voor 100% zo snel mogelijk (uiterlijk 14 dagen) , vanaf de datum dat de consument het product naar ons heeft terug gestuurd, gecrediteerd. Voldoet de retour zending niet aan bovenstaande dan zullen wij redelijkerwijs een schadevergoeding inhouden / in rekening brengen.
Lees meer detail informatie over retour zenden

Betaling

Wij bieden u verschillende betaalmogelijkheden aan. Bestellingen worden in behandeling genomen zodra de betaling ontvangen is. Wij maken gebruik van de online betaaldiensten zoals Afterpay, Paypal en Multisafepay.

Lees meer over de betaalwijzes

Heeft U dit al gezien?