Bitumen dakbedekking

Ook particulier kan zelf bitumen dakbedekking leggen

Bent u een enthousiaste doe-het-zelver en wilt u graag zelf uw dakbedekking leggen? Dat moet u beslist even een kijkje nemen bij onze webshop. Deze site is met name gericht op de particulier die zelfstandig dakbedekking wil leggen. U kunt op de site snel en eenvoudig een offerte aanvragen. Wilt u zich eerst even oriënteren, dan kunt u een instructievideo inzien, zodat u zeker weet aan welke klus u begint.

Hoogtechnologisch product

In Nederland zijn de meeste platte daken bedekt met bitumen, een belangrijk bestanddeel van asfalt. Bitumen heeft unieke eigenschappen: het is duurzaam waterdicht, het heeft een uitstekende hechting, het isoleert en het is eenvoudig te verwerken door zijn elasticiteit. Heden ten dage is bitumen een hoogtechnologisch product geschikt voor allerlei toepassingen. Bitumen is al zeer oud. In het eerste verhaal van de mensheid, het Gilgamesj-epos, wordt het al vermeld als materiaal dat de buitenwand van een schip waterdicht maakt. Toen werd het nog als vette klompen drab uit rivieren en meren gewonnen. Tegenwoordig kunt u bitumen netjes ‘aan de rol’ kopen.

Instructies

Met een bitumen dak heeft u de ideale oplossing voor residentiële platte daken zoals een aanbouw, veranda, dakkapel, portaal, garage, carport, tuinhuis, dakgoot en caravan. Op onze site leest u instructies voor het opmeten van het dak. Ook vertellen wij u hoe u de oude dakbedekking kunt verwijderen en de ondergrond kunt schoonmaken. Zo bent u helemaal voorbereid op een klus die u graag zelf wilt klaren.

De volgende pagina's verschaffen u meer informatie over onze producten:
Bitumen dakbedekking | EPDM dakbedekking